Populärvetenskapliga veckan

Populärvetenskapliga veckan låter gymnasieelever, lärare och allmänhet uppleva LiU:s forskning på nära håll. Möt våra mest framstående forskare och hör dem berätta om sitt arbete.

Foto: Magnus Johansson

Populärvetenskapliga veckan erbjuder seminarier och utställning där ni kan möta forskare, dok­torander och studenter. Målgrupperna är främst gymnasieelever i årskurs 2 och 3 samt alla lärare, oavsett verksamhetsområde, som önskar uppdatera sig inom ny forskning. Seminarierna är även öppna för allmänheten.

Föreläsningar från 2020Visa/dölj innehåll

Missade du årets Populärvetenskapliga vecka? Eller vill du se någon av föreläsningarna igen?

De flesta föreläsningarna spelades in, antingen av UR Samtiden eller av oss själva. Alla tillgängliga föreläsningar hittar du via länkarna nedan.

Är du intresserad av hur föregående års föreläsningsschema såg ut? Även länkarna till dagsscheman hittar du nedan.

Populärvetenskapliga veckan 2021

Vi har redan börjat planera för Populärvetenskapliga veckan 2021. Vecka 43 går den av stapeln, tisdag till och med fredag. Vi ses då!

Artiklar om Populärvetenskapliga veckanVisa/dölj innehåll

ProjektgruppVisa/dölj innehåll