Lunchklubben – mötesplats med fokus på forskning

Det bedrivs forskning av världsklass i vår region och via Lunchklubben får du en unik inblick i vad forskningen kommer att betyda för mänskligheten och våra verksamheter i framtiden.

Mingel under LunchklubbenLunchklubben är en mötesplats i Linköping och Norrköping för universitet, näringsliv och samhälle som håller dig uppdaterad på vad som händer inom forskningen vid Linköpings universitet med fokus på framtida möjligheter. Du får även möjlighet att knyta nya kontakter över en god lunch.

Se datum för Lunchklubben längre ner.

11.30 Incheckning och mingel
11.45 Lunch och kaffe
12.30 Föredrag
13.00 Frågestund för de som har möjlighet att stanna kvar

Per tillfälle: 130 SEK betalas vid varje tillfälle i entrén
Abonnemang (erbjuds just nu endast till Norrköping): 650 SEK per år, faktureras, ej personlig. Önskar du abonnemang, kontakta info@nosp.se

Arrangörer

Lunchklubben Norrköping arrangeras av Linköpings universitet, Norrköpings Science Park, Visualiseringscenter C och Region Östergötland.
Lunchklubben Linköping arrangeras av Linköpings universitet, Science Park Mjärdevi och Region Östergötland.

Kommande tillfällen
Visa/dölj innehåll

Boka in dig på länken till respektive event

Lunchklubben Norrköping: Drönartrafik i staden

Biträdande professor Jonas Lundberg och Billy Josefsson, LFV, berättar om möjligheter och hinder med framtidens drönartrafik i Norrköping och Linköping. Lunchklubben är ett nätverk för representanter från akademi, näringsliv och samhälle, alla som är intresserad av att nätverka och lyssna på forskningföredrag är välkomna. Föranmälan krävs, kostnad på 130 kr betalas vid entrén.

Börjar 25 mars 2019 kl. 11.30
Slutar 25 mars 2019 kl. 13.00
Plats Norrköping Visualiseringscenter, 54 Kungsgatan, 602 33 Norrköping

Lunchklubben Linköping: Hållbar logistik för ökad lönsamhet och innovation

Biträdande professor Maria Björklund berättar om hållbar logistik för ökad lönsamhet och innovation. Hon kommer bl.a. visa exempel på hur en kan göra logistik mer miljömässigt och socialt hållbar. Lunchklubben är ett nätverk för representanter från akademi, näringsliv och samhälle, alla som är intresserad av att nätverka och lyssna på forskningföredrag är välkomna. Föranmälan krävs, kostnad på 130 kr betalas vid entrén.

Börjar 10 april 2019 kl. 11.30
Slutar 10 april 2019 kl. 13.00
Plats Universitetsklubben, Olaus Magnus väg 29, 583 30 Linköping

Lunchklubben Norrköping: Hållbara energisystem

Professor Louise Ödlund pratar om hållbara energisystem – inte en utopi utan en nåbar och nödvändig verklighet. Lunchklubben är ett nätverk för representanter från akademi, näringsliv och samhälle, alla som är intresserad av att nätverka och lyssna på forskningföredrag är välkomna. Föranmälan krävs, kostnad på 130 kr betalas vid entrén.

Börjar 27 maj 2019 kl. 11.30
Slutar 27 maj 2019 kl. 13.00
Plats Norrköping Visualiseringscenter, 54 Kungsgatan, 602 33 Norrköping
Kontakt Susanne Pettersson

Lunchklubben Linköping: Framtiden är inte science fiction, den är redan här!

Amanuens Fredrik Löfgren, robotutvecklare och AI-expert besöker Lunchklubben. Lunchklubben är ett nätverk för representanter från akademi, näringsliv och samhälle, alla som är intresserad av att nätverka och lyssna på forskningföredrag är välkomna. Föranmälan krävs, kostnad på 130 kr betalas vid entrén.

Börjar 12 juni 2019 kl. 11.30
Slutar 12 juni 2019 kl. 13.00
Plats Universitetsklubben, Olaus Magnus väg 29, 583 30 Linköping

Se föreläsningarna igen