Lunchklubben – mötesplats med fokus på forskning

Det bedrivs forskning av världsklass i vår region och via Lunchklubben får du en unik inblick i vad forskningen kommer att betyda för mänskligheten och våra verksamheter i framtiden.

Mingel under LunchklubbenLunchklubben är en mötesplats i Linköping och Norrköping för universitet, näringsliv och samhälle som håller dig uppdaterad på vad som händer inom forskningen vid Linköpings universitet med fokus på framtida möjligheter. Du får även möjlighet att knyta nya kontakter över en god lunch.

Du kan se när nästa tillfälle arrangeras längre ner på sidan. Klicka på det tillfälle du är intresserad av för att läsa mer och boka din plats.

11.30 Incheckning och mingel
12.00 Lunch och kaffe
12.30 Föredrag
13.00 Frågestund för de som har möjlighet att stanna kvar

Interaktiva föreläsningar

Under utvalda föreläsningar får ni i publiken svara på frågor med hjälp av en mentometerfunktion i appen LiU Event. Appen ger dig även tillgång till deltagarlistor, program, presentationer och mycket mer. Ladda ner LiU Event till din telefon och aktivera Lunchklubbens event för att få tillgång till allt material.

Per tillfälle: 120 SEK betalas vid varje tillfälle i entrén
Abonnemang (erbjuds just nu endast till Norrköping): 900 SEK per år, faktureras, ej personlig. Önskar du abonnemang, kontakta info@nosp.se

Arrangörer

Lunchklubben Norrköping arrangeras av Linköpings universitet, Norrköpings Science Park, Visualiseringscenter C och Region Östergötland.
Lunchklubben Linköping arrangeras av Linköpings universitet, Science Park Mjärdevi och Region Östergötland.

Anmäl dig till Lunchklubben

Kommande tillfälle på Torn1, Linköping

Kommande tillfälle på Visualiseringscenter C, Norrköping

Se föreläsningarna igen