Lunchklubben – mötesplats med fokus på forskning

Det bedrivs forskning av världsklass i vår region och via Lunchklubben får du en unik inblick i vad forskningen kommer att betyda för mänskligheten och våra verksamheter i framtiden.

Mingel under LunchklubbenLunchklubben är en mötesplats i Linköping och Norrköping för universitet, näringsliv och samhälle som håller dig uppdaterad på vad som händer inom forskningen vid Linköpings universitet med fokus på framtida möjligheter. Du får även möjlighet att knyta nya kontakter över en god lunch.

Varannan månad arrangeras Lunchklubben i Linköping, och varannan i Norrköping. Föreläsningen spelas även in och publiceras efter tillfället.

Se datum för Lunchklubben längre ner.

Arrangörer

Lunchklubben Norrköping arrangeras av Linköpings universitet, Norrköpings Science Park, Visualiseringscenter C och Region Östergötland.
Lunchklubben Linköping arrangeras av Linköpings universitet, Science Park Mjärdevi och Region Östergötland.

Artiklar om Lunchklubbens föreläsningar Visa/dölj innehåll

Här kan du läsa om artiklar kopplade till Lunchklubben.

Nyhetsbrev Visa/dölj innehåll

Se föreläsningarna igen Visa/dölj innehåll