Lunchklubben – mötesplats med fokus på forskning

Det bedrivs forskning av världsklass i vår region och via Lunchklubben får du en unik inblick i vad forskningen kommer att betyda för mänskligheten och våra verksamheter i framtiden.

Mingel under LunchklubbenLunchklubben är en mötesplats i Linköping och Norrköping för universitet, näringsliv och samhälle som håller dig uppdaterad på vad som händer inom forskningen vid Linköpings universitet med fokus på framtida möjligheter. Du får även möjlighet att knyta nya kontakter över en god lunch.

På grund av den rådande COVID-19 pandemin så erbjuds Lunchklubben digitalt i Zoom tills vidare, självklart kostnadsfritt.

Se datum för Lunchklubben längre ner.

Arrangörer

Lunchklubben Norrköping arrangeras av Linköpings universitet, Norrköpings Science Park, Visualiseringscenter C och Region Östergötland.
Lunchklubben Linköping arrangeras av Linköpings universitet, Science Park Mjärdevi och Region Östergötland.

Kommande tillfällenVisa/dölj innehåll

Boka in dig på länken till respektive event

Lunchklubben i Zoom: Gamification för en hälsosam arbetsmiljö och ett hållbart arbetsliv

Föreläsare: universitetslektor Aseel Berglund.  Långvarigt stillasittande ökar risken för ohälsa och är förknippat med hälsorisker – oavsett om man i övrigt lever ett fysiskt aktivt liv. En hög andel vuxna motionerar regelbundet men den vardagliga fysiska aktiviteten är låg. Utmaningen har ökat i takt med ökad digitalisering på arbetsplatsen som leder till mer stillasittande och minskad gemenskap. Lunchklubben är en mötesplats för näringsliv och samhälle, och alla som vill är välkomna att delta!

Börjar 17 januari 2022 kl. 12.00
Slutar 17 januari 2022 kl. 13.00
Plats Digitalt i Zoom.
013-28 24 48

Lunchklubben: Underlätta återgång i arbete efter sjukskrivning och förebygga arbetsskador

Föreläsare: professor Mathilda Björk. Mer information och länk till anmälan publiceras senare. Lunchklubben är en mötesplats för näringsliv och samhälle, som lyfter aktuell forskning vid LiU. Alla som vill är välkomna att delta!

Börjar 14 februari 2022 kl. 12.00
Slutar 14 februari 2022 kl. 13.00

Lunchklubben: Cybersäkerhet

Föreläsare: professor Simin Nadjm-Tehrani. Mer information och länk till anmälan kommer publiceras senare. Lunchklubben är en mötesplats för näringsliv och samhälle, som lyfter aktuell forskning vid LiU. Alla som vill är välkomna att delta!

Börjar 21 mars 2022 kl. 12.00
Slutar 21 mars 2022 kl. 13.00

Artiklar om Lunchklubbens föreläsningarVisa/dölj innehåll

NyhetsbrevVisa/dölj innehåll