Lunchklubben – mötesplats med fokus på forskning

Det bedrivs forskning av världsklass i vår region och via Lunchklubben får du en unik inblick i vad forskningen kommer att betyda för mänskligheten och våra verksamheter i framtiden.

Mingel under LunchklubbenLunchklubben är en mötesplats i Linköping och Norrköping för universitet, näringsliv och samhälle som håller dig uppdaterad på vad som händer inom forskningen vid Linköpings universitet med fokus på framtida möjligheter. Du får även möjlighet att knyta nya kontakter över en god lunch.

På grund av den rådande COVID-19 pandemin så erbjuds Lunchklubben digitalt i Zoom under vårterminen 2021, självklart kostnadsfritt.

Se datum för Lunchklubben längre ner.

Arrangörer

Lunchklubben Norrköping arrangeras av Linköpings universitet, Norrköpings Science Park, Visualiseringscenter C och Region Östergötland.
Lunchklubben Linköping arrangeras av Linköpings universitet, Science Park Mjärdevi och Region Östergötland.

Kommande tillfällenVisa/dölj innehåll

Boka in dig på länken till respektive event

Lunchklubben i Zoom: Fyra steg till en mer hållbar produktion genom återtillverkning

Föreläsare: Biträdande universitetslektor Jelena Kurilova. Lunchklubben är ett nätverk för representanter från akademi, näringsliv och samhälle. Alla är välkomna och föranmälan krävs. Välkommen!

Börjar 19 april 2021 kl. 12.00
Slutar 19 april 2021 kl. 13.00

Lunchklubben i Zoom: Sociala robotar inom äldrevården

Föreläsare: Doktorand Sofia Thunberg. Lunchklubben är ett nätverk för representanter från akademi, näringsliv och samhälle. Alla är välkomna och föranmälan krävs. Välkommen!

Börjar 12 maj 2021 kl. 12.00
Slutar 12 maj 2021 kl. 13.00
013-28 24 48

Lunchklubben i Zoom: Barnafrid - ett nationellt centrum för kunskap om våld mot barn

Föreläsare: Professor Laura Korhonen. Lunchklubben är ett nätverk för representanter från akademi, näringsliv och samhälle. Alla är välkomna och föranmälan krävs. Välkommen!

Börjar 21 juni 2021 kl. 12.00
Slutar 21 juni 2021 kl. 13.00

Artiklar om Lunchklubbens föreläsningarVisa/dölj innehåll

NyhetsbrevVisa/dölj innehåll