Lunchklubben – mötesplats med fokus på forskning

Det bedrivs forskning av världsklass i vår region och via Lunchklubben får du en unik inblick i vad forskningen kommer att betyda för mänskligheten och våra verksamheter i framtiden.

Mingel under LunchklubbenLunchklubben är en mötesplats i Linköping och Norrköping för universitet, näringsliv och samhälle som håller dig uppdaterad på vad som händer inom forskningen vid Linköpings universitet med fokus på framtida möjligheter. Du får även möjlighet att knyta nya kontakter över en god lunch.

Datum Lunchklubben 2018
Norrköping: 26/2, 23/4, 27/8, 22/10
Linköping: 24/1, 14/3, 16/5 , 19/9,14/11

11.30 Incheckning och mingel
12.00 Lunch och kaffe
12.30 Föredrag
13.00 Frågestund för de som har möjlighet att stanna kvar

Per tillfälle: 120 SEK betalas vid varje tillfälle i entrén
Abonnemang (erbjuds just nu endast till Norrköping): 400 SEK per år, faktureras, ej personlig. Önskar du abonnemang, kontakta info@nosp.se

Arrangörer

Lunchklubben Norrköping arrangeras av Linköpings universitet, Norrköpings Science Park, Visualiseringscenter C och Region Östergötland.
Lunchklubben Linköping arrangeras av Linköpings universitet, Science Park Mjärdevi och Region Östergötland.

Anmäl dig

Kommande tillfälle på Visualiseringscenter C, Norrköping

Lunchklubben Norrköping: Från linjär till cirkulär ekonomi

Mattias Lindahl, världsledande forskare inom miljödriven produktutveckling, föreläser. Han ger en återblick på rådande miljöproblem och resonerar kring hur cirkulär ekonomi kan påverka och gynna företag och dess kunder i framtiden. Lunchklubben är ett nätverk för representanter från akademi, näringsliv och samhälle, alla som är intresserad av att nätverka och lyssna på forskningföredrag är välkomna. Föranmälan krävs, kostnad på 120 kr betalas vid entrén.

Börjar 26 februari 2018 kl. 11.30
Slutar 26 februari 2018 kl. 13.00
Plats Visualiseringscenter C, Kungsgatan 54
Kontakt Marina Keteli