Lunchklubben – mötesplats med fokus på forskning

Det bedrivs forskning av världsklass i vår region och via Lunchklubben får du en unik inblick i vad forskningen kommer att betyda för mänskligheten och våra verksamheter i framtiden.

Mingel under LunchklubbenLunchklubben är en mötesplats i Linköping och Norrköping för universitet, näringsliv och samhälle som håller dig uppdaterad på vad som händer inom forskningen vid Linköpings universitet med fokus på framtida möjligheter. Du får även möjlighet att knyta nya kontakter över en god lunch.

Se datum för Lunchklubben längre ner. 

Program

11.30 Incheckning och mingel
11.45 Lunch och kaffe
12.30 Föredrag
13.00 Frågestund för de som har möjlighet att stanna kvar

Kostnad

Per tillfälle: 130 SEK betalas vid varje tillfälle i entrén
Abonnemang (erbjuds just nu endast till Norrköping): 650 SEK per år, faktureras, ej personlig. Önskar du abonnemang, kontakta info@nosp.se

Arrangörer

Lunchklubben Norrköping arrangeras av Linköpings universitet, Norrköpings Science Park, Visualiseringscenter C och Region Östergötland.
Lunchklubben Linköping arrangeras av Linköpings universitet, Science Park Mjärdevi och Region Östergötland.

Kommande tillfällen

Boka in dig på länken till respektive event

Lunchklubben Norrköping: Morgondagens lantbruk

Lantbruket genomgår en teknologisk omställningsprocess och möter därmed stora utmaningar. Charlotte Norrman, universitetslektor vid IEI, berättar om initiativet Agtech2030 – en långsiktig satsning för att utveckla innovationsmiljön för framtidens lantbruk. Lunchklubben är ett nätverk för representanter från akademi, näringsliv och samhälle, alla som är intresserad av att nätverka och lyssna på forskningföredrag är välkomna. Föranmälan krävs, kostnad på 120 kr betalas vid entrén.

Börjar 28 januari 2019 kl. 11.30
Slutar 28 januari 2019 kl. 13.00
Plats Norrköping Visualiseringscenter, 54 Kungsgatan, 602 33 Norrköping
Kontakt Susanne Pettersson
013-28 24 48

Inbjudningar

Se föreläsningarna igen

Kontakt

Ta del av mer kunskap från LiU