Lunchklubben

En mötesplats i Linköping och Norrköping för universitet, näringsliv och samhälle som håller dig uppdaterad på vad som händer inom forskningen på LiU med fokus på framtida möjligheter.

Mingel under Lunchklubben

Det bedrivs forskning av världsklass i vår region och via Lunchklubben får du en unik inblick i vad forskningen kommer att betyda för mänskligheten och våra verksamheter i framtiden. Du får förutom ”koll på läget” även möjlighet att knyta nya kontakter och en välsmakande lunch.

Se och anmäl dig till kommande tillfälle i Linköping och Norrköping nedanför.

Stående program

11.30 Incheckning och mingel
12.00 Lunch och kaffe
12.30 Föredrag
13.00 Frågestund för de som har möjlighet att stanna kvar.

Per tillfälle: 120 SEK betalas vid varje tillfälle i entrén.
Abonnemang erbjuds just nu endast till Norrköping: 900 SEK per år, faktureras. Ej personlig. Önskar du abonnemang, meddela info@nosp.se

Arrangörer

Lunchklubben Norrköping arrangeras av Linköpings universitet, Norrköpings Science Park, Visualiseringscenter C och Region Östergötland.

Lunchklubben Linköping arrangeras av Linköpings universitet, Science Park Mjärdevi och Region Östergötland.

Linköping – Kommande tillfällen 2017

Norrköping – Kommande tillfällen 2017

Vi hjälper dig att hitta rätt väg in

Ta del av mer kunskap från LiU