Lunchklubben – mötesplats med fokus på forskning

Det bedrivs forskning av världsklass i vår region och via Lunchklubben får du en unik inblick i vad forskningen kommer att betyda för mänskligheten och våra verksamheter i framtiden.

Mingel under LunchklubbenLunchklubben är en mötesplats i Linköping och Norrköping för universitet, näringsliv och samhälle som håller dig uppdaterad på vad som händer inom forskningen vid Linköpings universitet med fokus på framtida möjligheter. Du får även möjlighet att knyta nya kontakter över en god lunch.

Du kan se när nästa tillfälle arrangeras längre ner på sidan. Klicka på det tillfälle du är intresserad av för att läsa mer och boka din plats.

11.30 Incheckning och mingel
12.00 Lunch och kaffe
12.30 Föredrag
13.00 Frågestund för de som har möjlighet att stanna kvar

Interaktiva föreläsningar

Under utvalda föreläsningar får ni i publiken svara på frågor med hjälp av en mentometerfunktion i appen LiU Event. Appen ger dig även tillgång till deltagarlistor, program, presentationer och mycket mer. Ladda ner LiU Event till din telefon och aktivera Lunchklubbens event för att få tillgång till allt material.

Per tillfälle: 120 SEK betalas vid varje tillfälle i entrén
Abonnemang (erbjuds just nu endast till Norrköping): 900 SEK per år, faktureras, ej personlig. Önskar du abonnemang, kontakta info@nosp.se

Arrangörer

Lunchklubben Norrköping arrangeras av Linköpings universitet, Norrköpings Science Park, Visualiseringscenter C och Region Östergötland.
Lunchklubben Linköping arrangeras av Linköpings universitet, Science Park Mjärdevi och Region Östergötland.

Anmäl dig till Lunchklubben

Kommande tillfälle på Torn1, Linköping

Lunchklubben Linköping: Anders Ynnerman

Visualisering i världsklass. Det finns inga begränsningar på möjliga tillämpningar inom den visualisering som utvecklas vid Linköpings universitet. Anders Ynnerman, professor i vetenskaplig visualisering, ger oss en inblick i vad som är på gång. Lunchklubben är ett nätverk för representanter från akademi, näringsliv och samhälle. Föranmälan krävs.

Börjar 15 november 2017 kl. 11.30
Slutar 15 november 2017 kl. 13.00
Plats Torn1, Tornbyvägen 1, Linköping

Kommande tillfälle på Visualiseringscenter C, Norrköping

Lunchklubben Norrköping: Liverapport från klimatmötet i Bonn

Det är återigen dags för ett globalt klimatmöte. LiU:s klimatforskare och professor Björn-Ola Linnér rapporterar via länk direkt från mötets sista dag och du har möjlighet att få en exklusiv inblick i förhandlingarnas diskussioner. Lunchklubben är ett nätverk för representanter från akademi, näringsliv och samhälle. Föranmälan krävs.

Börjar 17 november 2017 kl. 11.30
Slutar 17 november 2017 kl. 13.00
Plats Visualiseringscenter C, Kungsgatan 54, Norrköping

Lunchklubben Norrköping: Nicolette Lakemond

Nicolette Lakemond, professor vid LiU, föreläser om Ledarskap för framgångsrika innovationssystem. Utveckling av komplexa produktsystem kräver samarbete. Innovationsledning är en viktig faktor för att skapa innovationer. Lunchklubben är ett nätverk för representanter från akademi, näringsliv och samhälle. Föranmälan krävs.

Börjar 27 november 2017 kl. 11.30
Slutar 27 november 2017 kl. 13.00
Plats Visualiseringscenter C, Kungsgatan 54, Norrköping

Se föreläsningarna igen