Lunchklubben – mötesplats med fokus på forskning

Det bedrivs forskning av världsklass i vår region och via Lunchklubben får du en unik inblick i vad forskningen kommer att betyda för mänskligheten och våra verksamheter i framtiden.

Mingel under LunchklubbenLunchklubben är en mötesplats i Linköping och Norrköping för universitet, näringsliv och samhälle som håller dig uppdaterad på vad som händer inom forskningen vid Linköpings universitet med fokus på framtida möjligheter. Du får även möjlighet att knyta nya kontakter över en god lunch.

Se datum för Lunchklubben längre ner.

11.30 Incheckning och mingel
11.45 Lunch och kaffe
12.30 Föredrag
13.00 Frågestund för de som har möjlighet att stanna kvar

Per tillfälle: 130 SEK betalas vid varje tillfälle i entrén
Abonnemang (erbjuds just nu endast till Norrköping): 650 SEK per år, faktureras, ej personlig. Önskar du abonnemang, kontakta info@nosp.se

Arrangörer

Lunchklubben Norrköping arrangeras av Linköpings universitet, Norrköpings Science Park, Visualiseringscenter C och Region Östergötland.
Lunchklubben Linköping arrangeras av Linköpings universitet, Science Park Mjärdevi och Region Östergötland.

Kommande tillfällen
Visa/dölj innehåll

Boka in dig på länken till respektive event

Lunchklubben på Zoom: Marketing & Sustainability

Föreläsare: Hugo Guyader. Lunchklubben är ett nätverk för representanter från akademi, näringsliv och samhälle. Ät lunch, knyt kontakter och lyssna på forskningsföredrag. Alla är välkomna och föranmälan krävs.

Börjar 17 augusti 2020 kl. 11.30
Slutar 17 augusti 2020 kl. 13.00
Plats Zoom (anmäl dig för att få länk till föreläsningen)
013-28 24 48

Lunchklubben: Utmaningar inom lantbruket ska lösas med hjälp av ny teknik

Föreläsare: Charlotte Norrman, Agtech2030. Alla är välkomna och föranmälan krävs. Länk till anmälan publiceras närmare eventet, likaså information om eventet sker digitalt eller i Linköping.

Börjar 09 september 2020 kl. 11.30
Slutar 09 september 2020 kl. 13.00
Plats Digitalt eller i Linköping.
013-28 24 48

Lunchklubben: Ansiktsigenkänning -vad, hur och varför?

Föreläsare: Jörgen Ahlberg. Alla är välkomna och föranmälan krävs. Länk till anmälan publiceras närmare eventet, likaså information om eventet sker digitalt eller i Norrköping.

Börjar 19 oktober 2020 kl. 11.30
Slutar 19 oktober 2020 kl. 13.00
Plats Digitalt eller i Norrköping.
013-28 24 48

Lunchklubben: Miljölogistik - något har hänt!

Föreläsare: Maria Huge Brodin. Alla är välkomna och föranmälan krävs. Länk till anmälan publiceras närmare eventet, likaså information om eventet sker digitalt eller i Linköping.

Börjar 11 november 2020 kl. 11.30
Slutar 11 november 2020 kl. 13.00
Plats Digitalt eller i Linköping.
013-28 24 48

Lunchklubben: Svensk industri efter coronakrisen: digitalisering, tjänstefiering och cirkularitet

Föreläsare: Christian Kowalkowski. Alla är välkomna och föranmälan krävs. Länk till anmälan publiceras närmare eventet, likaså information om eventet sker digitalt eller i Norrköping.

Börjar 21 december 2020 kl. 11.30
Slutar 21 december 2020 kl. 13.00
Plats Digitalt eller i Norrköping.

Se föreläsningarna igen

Visa/dölj innehåll

Ta del av mer kunskap från LiU