Lunchklubben – mötesplats med fokus på forskning

Det bedrivs forskning av världsklass i vår region och via Lunchklubben får du en unik inblick i vad forskningen kommer att betyda för mänskligheten och våra verksamheter i framtiden.

Mingel under LunchklubbenLunchklubben är en mötesplats i Linköping och Norrköping för universitet, näringsliv och samhälle som håller dig uppdaterad på vad som händer inom forskningen vid Linköpings universitet med fokus på framtida möjligheter. Du får även möjlighet att knyta nya kontakter över en god lunch.

På grund av den rådande COVID-19 pandemin så erbjuds Lunchklubben digitalt i Zoom under vårterminen 2021, självklart kostnadsfritt.

Se datum för Lunchklubben längre ner.

11.30 Incheckning och mingel
11.45 Lunch och kaffe
12.30 Föredrag
13.00 Frågestund för de som har möjlighet att stanna kvar

Per tillfälle: 130 SEK betalas vid varje tillfälle i entrén
Abonnemang (erbjuds just nu endast till Norrköping): 650 SEK per år, faktureras, ej personlig. Önskar du abonnemang, kontakta info@nosp.se

Arrangörer

Lunchklubben Norrköping arrangeras av Linköpings universitet, Norrköpings Science Park, Visualiseringscenter C och Region Östergötland.
Lunchklubben Linköping arrangeras av Linköpings universitet, Science Park Mjärdevi och Region Östergötland.

Kommande tillfällenVisa/dölj innehåll

Boka in dig på länken till respektive event

Lunchklubben i Zoom: Proaktiva marknadsstrategier för ökad konkurrenskraft

Föreläsare: Universitetsadjunkt Harald Brege. Lunchklubben är ett nätverk för representanter från akademi, näringsliv och samhälle. Alla är välkomna och föranmälan krävs.

Börjar 20 januari 2021 kl. 12.00
Slutar 20 januari 2021 kl. 13.00

Lunchklubben i Zoom

Föreläsare: Publiceras senare.Lunchklubben är ett nätverk för representanter från akademi, näringsliv och samhälle. Alla är välkomna och föranmälan krävs. Länk till anmälan publiceras närmare eventet.

Börjar 15 februari 2021 kl. 12.00
Slutar 15 februari 2021 kl. 13.00

Lunchklubben i Zoom: Att leda utan att vara chef

Föreläsare: Professor Mattias Elg. Lunchklubben är ett nätverk för representanter från akademi, näringsliv och samhälle. Alla är välkomna och föranmälan krävs. Länk till anmälan publiceras närmare eventet.

Börjar 10 mars 2021 kl. 12.00
Slutar 10 mars 2021 kl. 13.00

NyhetsbrevVisa/dölj innehåll

Se föreläsningarna igenVisa/dölj innehåll