Lunchklubben – mötesplats med fokus på forskning

Det bedrivs forskning av världsklass i vår region och via Lunchklubben får du en unik inblick i vad forskningen kommer att betyda för mänskligheten och våra verksamheter i framtiden.

Mingel under LunchklubbenLunchklubben är en mötesplats i Linköping och Norrköping för universitet, näringsliv och samhälle som håller dig uppdaterad på vad som händer inom forskningen vid Linköpings universitet med fokus på framtida möjligheter. Du får även möjlighet att knyta nya kontakter över en god lunch.

På grund av den rådande COVID-19 pandemin så erbjuds Lunchklubben digitalt i Zoom under höstterminen 2020, självklart kostnadsfritt.

Se datum för Lunchklubben längre ner.

11.30 Incheckning och mingel
11.45 Lunch och kaffe
12.30 Föredrag
13.00 Frågestund för de som har möjlighet att stanna kvar

Per tillfälle: 130 SEK betalas vid varje tillfälle i entrén
Abonnemang (erbjuds just nu endast till Norrköping): 650 SEK per år, faktureras, ej personlig. Önskar du abonnemang, kontakta info@nosp.se

Arrangörer

Lunchklubben Norrköping arrangeras av Linköpings universitet, Norrköpings Science Park, Visualiseringscenter C och Region Östergötland.
Lunchklubben Linköping arrangeras av Linköpings universitet, Science Park Mjärdevi och Region Östergötland.

Kommande tillfällen
Visa/dölj innehåll

Boka in dig på länken till respektive event

Lunchklubben i Zoom: Miljölogistik - något har hänt!

Föreläsare: Maria Huge Brodin. Lunchklubben är en öppen mötesplats för näringsliv och samhälle som håller dig uppdaterad på vad som händer inom forskningen på LiU med fokus på framtida möjligheter. Du får förutom ”koll på läget” även möjlighet att knyta nya kontakter. Under hösten kommer Lunchklubben att genomföras digitalt via Zoom. Alla är välkomna och föranmälan krävs.

Börjar 11 november 2020 kl. 12.00
Slutar 11 november 2020 kl. 13.00
Plats Zoom.
Kontakt Susanne Pettersson
013-28 24 48

Lunchklubben i Zoom: Svensk industri efter coronakrisen: digitalisering, tjänstefiering och cirkularitet

Föreläsare: Christian Kowalkowski. Lunchklubben är en öppen mötesplats för näringsliv och samhälle som håller dig uppdaterad på vad som händer inom forskningen på LiU med fokus på framtida möjligheter. Du får förutom ”koll på läget” även möjlighet att knyta nya kontakter. Under hösten kommer Lunchklubben att genomföras digitalt via Zoom. Alla är välkomna och föranmälan krävs.

Börjar 21 december 2020 kl. 12.00
Slutar 21 december 2020 kl. 13.00
Plats Zoom.
Kontakt Susanne Pettersson