Lunchklubben – mötesplats med fokus på forskning

Det bedrivs forskning av världsklass i vår region och via Lunchklubben får du en unik inblick i vad forskningen kommer att betyda för mänskligheten och våra verksamheter i framtiden.

Mingel under LunchklubbenLunchklubben är en mötesplats i Linköping och Norrköping för universitet, näringsliv och samhälle som håller dig uppdaterad på vad som händer inom forskningen vid Linköpings universitet med fokus på framtida möjligheter. Du får även möjlighet att knyta nya kontakter över en god lunch.

På grund av den rådande COVID-19 pandemin så erbjuds Lunchklubben digitalt i Zoom under hösten 2021, självklart kostnadsfritt.

Se datum för Lunchklubben längre ner.

Arrangörer

Lunchklubben Norrköping arrangeras av Linköpings universitet, Norrköpings Science Park, Visualiseringscenter C och Region Östergötland.
Lunchklubben Linköping arrangeras av Linköpings universitet, Science Park Mjärdevi och Region Östergötland.

Kommande tillfällenVisa/dölj innehåll

Boka in dig på länken till respektive event

Lunchklubben i Zoom: Forskning och samverkan vid LiU

Föreläsare: Vicerektor för samverkan, Peter Värbrand och vicerektor för forskning, Per-Olof Brehmer. Mer information och länk till anmälan publiceras senare. Lunchklubben är ett nätverk för representanter från akademi, näringsliv och samhälle. Alla är välkomna och föranmälan krävs. Välkommen!

Börjar 18 oktober 2021 kl. 12.00
Slutar 18 oktober 2021 kl. 13.00

Lunchklubben i Zoom: Att leda på distans

Föreläsare: Andreas Wallo och Daniel Lundqvist, IBL, Helix. Mer information och länk till anmälan publiceras senare.  Lunchklubben är ett nätverk för representanter från akademi, näringsliv och samhälle. Alla är välkomna och föranmälan krävs. Välkommen!

Börjar 10 november 2021 kl. 12.00
Slutar 10 november 2021 kl. 13.00

Lunchklubben i Zoom: Det livslånga lärandet

Föreläsare: Erica Byström. Mer information och anmälan publiceras senare.  Lunchklubben är ett nätverk för representanter från akademi, näringsliv och samhälle. Alla är välkomna och föranmälan krävs. Välkommen!

Börjar 20 december 2021 kl. 12.00
Slutar 20 december 2021 kl. 13.00

Artiklar om Lunchklubbens föreläsningarVisa/dölj innehåll

NyhetsbrevVisa/dölj innehåll