Här presenteras uppdragsverksamheten vid Avdelningen för omvårdnad (OMV/ISV). Uppdragsutbildning är en form av utbildning där t.ex. ett företag eller en organisation beställer en skräddarsydd kurs oss.

Bild från ovan på en kvinna med en laptop och en notebook / Top view of a woman with laptop and notebookVid Avdelningen för omvårdnad erbjuder vi kompetensutveckling genom uppdragsutbildningar riktade mot organisationer, kommuner, landsting, myndigheter och företag.

Vi skräddarsyr utbildningar efter önskemål på både grund- och avancerad nivå. Undervisningen kan ske genom föreläsningar, workshops, seminarier eller kurser. Vi samarbetar även med övriga avdelningar på ISV och kan därigenom verkligen erbjuda en svårslagen bredd på utbildningens innehåll om så önskas.

Högskolepoäng

Man behöver inte ha grundläggande behörighet till högskolestudier för att delta i och få högskolepoäng genom uppdragskurs om arbetsgivaren anser att man kan tillgodogöra sig utbildningen.

Fler uppdrag

Om önskemål, idéer och tankar finns kring vad som skulle kunna ingå i en uppdragsutbildning som skulle intressera er så tveka inte att kontakta oss.

Uppdragskurser

Kontakt

Relaterat innehåll