SWEDNET:s årskonferens 2022

Linköpings universitets högskolepedagogiska center Didacticum står som värd för SWEDNET:s årliga konferens 2022. Temat för konferensen är ”Öppenhet och samarbete” och syftar till att ge förutsättningar erfarenhetsutbyte och inspiration till dig som jobbar med högskolepedagogik.

Om konferensen

Välkommen 3-4 februari 2022!

Foto Stefan Åström

SWEDNET är ett nationellt nätverk för pedagogiska utvecklare i Sverige. Medlemmarna i nätverket turas om att vara värdar. År 2022 är det Didacticum som står för värdskapet. Didacticum är det Högskolepedagogiska centret vid Linköpings Universitet.

Tema

Öppenhet och samarbete - ett ämne som ligger i tiden.

Under pandemin har samarbetet och utbytet kring det pedagogiska arbetet varit stort mellan universitet och högskolor. Nu behöver vi se framåt och fundera över hur vi ska förvalta och förmedla våra nya kunskaper och erfarenheter kring hur det pedagogiska arbetet har fungerat i ett distansläge. Det är viktigt att vi tar vara på allt vi har lärt oss och att den här kunskapen bevaras och förs vidare till nyare kollegor.

Syfte

Att ge förutsättningar för att lära av varandra. Vi vill med nytänkande till både form och innehåll inspirera pedagogiska utvecklare inom akademien att reflektera kring hur vi kan bidra till ökad delningskultur.

Vill du medverka?Visa/dölj innehåll

Välkommen med din anmälanVisa/dölj innehåll

Vill du delta?

Konferensen riktar sig till dig som är medlem i SWEDNET. Anmälan är öppen.

Anmäl dig via anmälningsformuläret.

Konferensen är kostnadsfri och kommer att ges som en hybridkonferens - det vill säga det går att bidra och delta både på plats i Linköping och online.

Programmet är inte satt än eftersom vi fortfarande håller öppet för fler bidrag, men vi kan utlova intressanta seminarier och en paneldebatt.

Den här sidan kommer att uppdateras kontinuerligt med program och annan information.

KontaktVisa/dölj innehåll

Taggar Visa/dölj innehåll