Möbelsnickeri - Malmstens - information till dig som är antagen

Möbelsnickeri - Malmstens LiU
Jann Lipka

Grattis till din plats på Malmstens LiU!

Nu startar ditt livs kanske viktigaste och roligaste projekt – att samla kunskap för livet.

Möbelsnickeriprogrammet ges på Campus Lidingö i Stockholm. Före uppropet kommer du att få e-post från oss med mer information. Om du har frågor, kontakta koordinator Maria Leijonhielm. Du hittar kontaktuppgifter längre ner på sidan.

Information

Viktigt att tänka på - tacka ja senast 21 juli

Som antagen säkrar du din plats genom att:

  • Logga in på antagning.se och tacka ja till utbildningen. Detta ska göras senast 21 juli, annars kommer din plats erbjudas till någon annan.
  • Delta på uppropet som är obligatoriskt. Datum, tid och plats hittar du här på sidan. Tänk på att anmäla eventuella förhinder i förväg, annars förlorar du din plats.

OBS: Du som är reservplacerad ska inte delta på uppropet. Vi kontaktar dig om du blir antagen. Läs mer på Reservantagning och reservplatser vid Malmstens.

Information och checklista till dig som är ny på LiU

Livet som student innebär både studier, nöjen, gemenskap och eget ansvar. Checklistan ger dig de nödvändiga stegen för en bra start. Till exempel att skaffa ett LiU-ID som ger tillgång till våra digitala tjänster, som lärplattformen Lisam där de så kallade kursrummen finns, e-post, ditt schema och mycket mer.

Tänk på att du tidigast dagen efter uppropet kan registrera dig på dina kurser och få tillgång till kursrummen i Lisam.

Mitt program

Malmstens och Campus Lidingö

Kontakt

Antagen till Linköpings universitet