Fotografi av Maria Leijonhielm

Maria Leijonhielm

Koordinator

Med studenten i centrum – så ser jag på min roll. Som koordinator hanterar jag en mängd frågor som alla ytterst handlar om att ge studenterna en så bra och utvecklande studietid som möjligt.

Koordinator vid Malmstens Linköpings universitet

I min roll som koordinator arbetar jag med samordning i frågor som handlar om allt från studentrekrytering till lokaler. Till mig kan studenter, kollegor och allmänhet vända sig med frågor om vår verksamhet.

Malmstens är en plats där möbler utgör den gemensamma nämnaren. Att befinna sig i den här verksamheten är både stimulerande och utvecklande. Malmstens finns på Campus Lidingö – ett fantastiskt campus – en bit bort från resten av Linköpings universitet.

Med studenten i centrum

Min viktigaste uppgift är att finnas till hands som stöd för studenterna. Jag är delaktig och sammankallande i den arbetsgrupp som arbetar med kommunikation och studentrekrytering lokalt på Malmstens. En viktig del i det uppdraget är att lotsa den som vill göra en ansökan till något av våra tre utbildningsprogram i möbeldesign, möbelsnickeri och möbeltapetsering. Antagningen sker genom alternativt urval, vilket innebär att de sökande söker med en portfolio. Jag samordnar antagningen, som inbegriper en rad personer.

I mina arbetsuppgifter ingår även:

  • att vara delaktig i arbetet med lokalfrågor,
  • att samordna Malmstens examenshögtid en gång om året,
  • att bistå mina kollegor i lärargruppen med schemaändringar,
  • att vara platsansvarig för Byggmästare John Mattsons bibliotek som finns på Campus Lidingö,
  • att vara arbetsmiljöombud vid IEI.

Jag arbetar inom dessa verksamheter

Sociala medier

Facebook Malmstens Linköpings universitet
Instagram: malmstens_liu

Maria fick AF-priset

Maria Leijonhielm
Maria Leijonhielm

Maria Leijonhielm, koordinator vid Malmstens LiU, har tilldelats 2017 års AF-pris. 

Diplom och prispengar delades ut i samband med AF:s vårutflykt till Lidingö. AF-priset 2017 tilldelas Maria Leijonhielm vid Malmstens LiU för ”att hon i sin roll som koordinator med stort personligt engagemang, omtanke och uppmärksamhet kraftigt bidrar till en god arbetsmiljö och positiv utveckling av verksamheten vid Malmstens LiU.” Akademiska föreningens ordförande, Johanna Dahlberg, överlämnade diplom och prissumman på 5 000 kronor vid AF:s vårutflykt till Lidingö och Malmstens LiU den 19 maj 2017. 

Nyheter

Publikationer

Omslag för publikation ''
Maria Leijonhielm (2016)

Carl Malmsten Furniture Studies: Josef Frank : studenter och lärare vid Carl Malmsten Furniture Studies utforskar Josef Frank , s.42-43

Enheten för verksamhetsnära administration vid IEI

Organisation