Lediga jobb hos ISY

Nu söker vi biträdande universitetslektorer till våra avdelningar Kommunikationssystem, Datorseende, samt Reglerteknik vid institutionen för systemteknik.

Institutionen för systemteknik (ISY) är central inom olika ingenjörsutbildningar både vad gäller baskunskaper och tillämpade kurser. Forskningen baseras främst på industriella behov och spänner från helt grundläggande frågor till mera applikationsnära frågor.

Klicka på respektive tjänst för att få mer information och för att söka. Sista ansökningsdag är 2021-05-11.

Biträdande universitetslektor i Kommunikationssystem

Biträdande universitetslektor i Datorseende med inriktning mot maskininlärning

Biträdande universitetslektor i Reglerteknik med inriktning mot förstärkningsinlärning

För ovanstående tjänster gäller Lärarundantaget

Forskare och akademisk personal vid svenska universitet och högskolor behåller rättigheterna till sina egna forskningsresultat. Detta system är känt som ”Lärarundantaget” och skiljer sig från universitet i andra länder.

LiU ger stöd till forskare som uppfinnare, med en enhet vid universitetet som hjälper forskare att patentera idéer, och kan till och med finansiera patentansökan medan patentet fortfarande ägs av forskaren.

Här hittar du fler lediga jobb hos ISY och vid Linköpings universitet

Om institutionenVisa/dölj innehåll