Lediga jobb hos ISY

Nu söker vi minst en biträdande universitetslektor i Maskininlärning med inriktning mot integration av data och simulatorer.

Institutionen för systemteknik (ISY) är central inom olika ingenjörsutbildningar både vad gäller baskunskaper och tillämpade kurser. Forskningen baseras främst på industriella behov och spänner från helt grundläggande frågor till mera applikationsnära frågor.

Klicka på länken här nedanför för att få mer information och för att söka tjänsten. Sista ansökningsdag är 2021-10-22.

Biträdande universitetslektor i Maskininlärning med inriktning mot integration av data och simulatorer

För ovanstående tjänst gäller Lärarundantaget

Forskare och akademisk personal vid svenska universitet och högskolor behåller rättigheterna till sina egna forskningsresultat. Detta system är känt som ”Lärarundantaget” och skiljer sig från universitet i andra länder.

LiU ger stöd till forskare som uppfinnare, med en enhet vid universitetet som hjälper forskare att patentera idéer, och kan till och med finansiera patentansökan medan patentet fortfarande ägs av forskaren.

Här hittar du fler lediga jobb hos ISY och vid Linköpings universitet

Om institutionenVisa/dölj innehåll