Här hittar du ett urval av LiU:s utbildningar för yrkesverksamma inom områdena organisation, ledarskap och innovation.

Bild på kvinna som försöker strukturera med hjälp av post it lappar.
På den här sidan finns kompetensutveckling för dig som kanske arbetar i en strategisk roll som chef, verksamhetsutvecklare eller med personalfrågor. Vissa utbildningar riktar sig till dig inom offentlig sektor, andra till dig som är yrkesverksam inom näringslivet.

Kontakta oss om din organisation har ett behov av kompetensutveckling. Tillsammans kan vi skräddarsy en utbildning som möter just era utmaningar!

Coachas av en forskare 

My Kronqvist

Kompetensutvecklas genom akademiskt mentorskap

Hör Ola Johansson, HR-chef på Unik Resurs berätta om hans skräddarsydda coachning med LiU- forskaren Jonas Söderlund. 

–Det blev en anpassning helt och hållet utifrån vår verksamhet, min roll och den framtid som vi står inför som blev väldigt lyckad, säger Ola Johansson.

I det akademiska mentorskapet stöttar och coachar forskaren dig i din ledarutveckling med utgångspunkt i de unika utmaningarna i just din verksamhet. Hör av dig till oss på uppdragsutbildning@liu.se om du vill veta mer!

 

 

 

Våra utbildningar

Designmedvetenhet och kultur i offentlig sektor (DeKOr)

En utbildning för dig som är ledare i offentlig sektor och vill lära dig om design som arbetssätt. I kursen får du lära dig hur du med hjälp av tjänstedesign kan driva utvecklingsprocesser med invånarnas perspektiv i centrum.

En mängd flaggor från olika länder

Interkulturell affärskommunikation

En förståelse för hur kultur påverkar kommunikation och olika affärsområden kan hjälpa dig att skapa goda internationella affärskontakter och undvika vanliga missförstånd.

Forskare diskuterar med yrkesverksamma i en klassrumsmiljö.

Framtidens HR - forskning, spaning och trender

Hur ser framtidens HR-arbete ut? Utbildningen ger dig insyn i den senaste forskningen inom HR och lyfter fram trender och spaningar som kommer att påverka framtidens HR.

Ett urval av våra skräddarsydda utbildningar

Utbildningar för yrkesverksamma

Kontakt