Konferens - Praktiknära forskning och skola på vetenskaplig grund 2022

Äntligen är det dags igen. För andra året i rad genomför vi nu den regionala konferensen med temat ”praktiknära forskning och skola på vetenskaplig grund”. På konferensen får ni möjlighet att presentera, diskutera och lyssna till praktiknära forsknings- och utvecklingsprojekt som bedrivs i vår region.

Konferensen är en mötesplats för lärare, skolledare, studenter och forskare vars målsättning är att bidra till att skolan vilar på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet, bland annat genom praktiknära forskning och utvecklingsprojekt.

Tid: måndag vecka 44 (31 oktober)
Plats: digitalt via Zoom

Presentera på konferensen

Skicka in er ansökan för att presentera planerade, pågående eller avslutade projekt på konferensen, senast den 15:e juni. Vi välkomnar projekt avseende alla skolformer. Ni har kanske gjort ett intressant projekt om matematikinlärning, hur SFI-studenter kan utveckla sitt svenska språk, hur den sociala miljön kan bli tryggare, hållbar utveckling på fritidshemmet eller något annat intressant. Varje presentation ska vara 15 min, åtföljt av frågor och diskussioner.Tveka inte att dela med er av era erfarenheter!

Anmälan för att presenteraSkicka in er ansökan här. Sista anmälningsdag är 15 juni.

Delta på konferensen

Om du endast vill medverka som deltagare på konferensen, boka redan nu in måndag vecka 44 (31 oktober). Anmälningslänk för deltagande kommer längre fram.
Sprid gärna informationen till kollegor och andra intresserade.

Arrangör

Konferensen arrangeras av LiU skolsamverkan (skolsamverkan Öst), ULF (utveckling, lärande, forskning) samt Åtvidabergs kommun.

Välkommen

Samverkan och forskning Visa/dölj innehåll