LEAD

LEAD, Sveriges bästa företagsinkubator, erbjuder entreprenörer som har innovativa och skalbara idéer med stor tillväxtpotential, en effektiv process för att snabbt och säkert utveckla idéerna till starka, expansiva företag.

LEAD arbetar med forskare, studenter och andra som har en unik idé, både från akademin som näringsliv. Gemensamt är att de vill bidra till samhället genom att bygga bolag som har potential att göra avtryck. Har du en idé, eller har du utvecklat forskningsresultat som skulle kunna lösa ett stort problem för många människor? Då vill vi på LEAD gärna träffa dig och veta mer. Hos LEAD ligger stort fokus på marknadsfrågor. Arbetet inriktas på kompetensutveckling hos dig som entreprenör, att stötta i att komplettera ditt team och coachning från erfarna affärscoacher med mångårig erfarenhet av utveckling inom företag och organisationer.

LEAD erbjuder dig på LiU ett effektiv stöd med en bredd av riktade resurser så att du snabbt och säkert ska kunna utveckla idéerna till starka och växande företag. Vi är en Sveriges främsta företagsinkubatorer, och genom åren har utvärderat över 750 idéer och har arbetat med över 200 bolag. Som entreprenör får du vår kollektiva kunskap, nätverk och erfarenhet.

LEAD driver även en rad initiativ som riktar sig till de som inte har en egen idé. En möjlighet att arbeta med entreprenörsskap och forskning som sommarjobb via Sommarmatchen eller till nyutexaminerade studenter som vill vidareutbilda sig inom entreprenörskap via traineeprogrammet LEAD Entrepreneurs in Residence.

Läs mer på LEAD:s webb Visa/dölj innehåll

Intervju Visa/dölj innehåll

Nyheter om LEAD och LEAD-bolagen Visa/dölj innehåll

Kontakt Visa/dölj innehåll

Norrköping

TEL +46-11-12 58 50 Norrköping Science Park Laxholmstorget 3 602 21 Norrköping

Linköping

TEL +46-13-21 01 10 Mjärdevi Science park Teknikringen 7 583 30 Linköping

Relaterade verksamheter Visa/dölj innehåll

Taggar Visa/dölj innehåll