Fotografi av Ann-Marie Holm

Ann-Marie Holm

Samordnare

Jag arbetar på Internationella enheten som bostadssamordnare. Internationella enheten tillhör Internationaliserings-, forskningsstöd- och samverkansavdelningen (IFSA).

Internationell bostadssamordnare

Jag arbetar som bostadssamordnare på Internationella enheten.

Linköpings universitet har blockavtal med tre olika hyresvärdar i Linköping och Norrköping för att kunna tillgodose bostäder till prioriterade internationella studenter: betalande programstudenter och utbytesstudenter.

Mina arbetsuppgifter består av att informera de internationella studenterna om bostad, bostadsfördelning, kontraktsskrivning, hyresbevakning, men även att återupphålla  kontakten med t ex hyresgäster, hyresvärdar, och LiU:s Infocenter.

Vid vakanser, i synnerhet mellan 1 februari-20 juni, hyr vi gärna ut studentbostäder till gästforskare, gästarbetare eller internationella praktikanter. Välkommen att höra av dig till housing@liu.se.

Jag arbetar också som bostadskoordinator inom ISS (International Staff Support). Här guidar jag inkommande internationell personal hur dom hittar privat boende runtom Linköping. Hör gärna av dig om du vill hyra ut ditt hus/lägenhet eller ett rum till internationalstaffsupport@liu.se.

Mina kollegor på Internationella enheten

Min avdelning