ProLinC

ProLinC, vid Linköpings universitet, finns till för att hjälpa akademiska forskare, främst från LiU, och små- och medelstora företag som behöver karakterisera form och struktur, stabilitet och bindning av och mellan biomolekyler, såsom proteiner, DNA, kolhydrater, lipider och läkemedel.

I vår omfattande instrumentpark kan vi hjälpa er till en fullständig bild av målmolekylernas egenskaper. Baserat på era behov kan vi hjälpa er med design av experiment och val av bästa teknik/instrument. Vi kan också hjälpa till att utföra experimentet, utvärdera data eller utbilda användaren att självständigt utföra alla steg i undersökningen.

Små och medelstora företag kan få extra stöd via SMILE.

Distansläge på grund av coronavirusetVisa/dölj innehåll

Linköpings universitet är i distansläge på grund av coronaviruset (SARS-CoV-2). Detta innebär att tillträdet till ProLinCs corefacilitet är begränsad (inga externa användare) och ingen upplärning av nya användare sker. Vänligen kontakta Dean Derbyshire eller Alexandra Ahlner vid frågor. Kontaktuppgifterna hittar du nedan.

Boka instrument/fråga om forskningsserviceVisa/dölj innehåll

ResultatVisa/dölj innehåll

I publikationer med resultat från mätningar gjorda vid vår anläggning, vänligen gör ett lämpligt erkännande av detta i artikeln. Medarbetare vid anläggningen ska ha rätten till medförfattarskap om de har gjort betydande insatser eller om experiment eller analys är av en icke rutinartad natur.

Nyheter

Kontakta ossVisa/dölj innehåll

Vetenskapligt rådVisa/dölj innehåll

Relaterad infrastrukturVisa/dölj innehåll

FinansieringVisa/dölj innehåll

  • Tillväxtverket/Interreg ÖKS EU
  • Fakultetsstöd

Tillbaka tillVisa/dölj innehåll