Collaborative Research Seminar Series

Denna gemensamma seminarieserie vid IEI är en plattform för presentation av forskning i alla led för att främja disciplinärt och tvärvetenskapligt utbyte vid Institutionen för ekonomisk och industriell utveckling (IEI).

Seminarieserien Collaborative Research Seminar Series riktar sig såväl till seniora som juniora forskare, både inom och utanför LiU. Seminarierna hålls vanligtvis på engelska. Presentation av forskning inom seminarieserien sker både efter inbjudan eller genom att kontakta seminarieledarna.

Spools of thread

Kommande seminarier 2021Visa/dölj innehåll

Collaborative Research Seminar Series: Proaktiv användning av rätten

Föreläsare: Jan Kellgren, professor och Ingrid Arnesdotter, professor emerita, vidAvdelningen för affärsrätt (ARÄTT), Institutionen för ekonomisk och industriell utveckling (IEI). Kontakta Andrea Fried, andrea.fried@liu.se alt. Magnus Klofsten, magnus.klofsten@liu.se för mer information om detta seminarium.

Börjar 16 november 2021 kl. 13.15
Slutar 16 november 2021 kl. 15.00
Plats A-huset, Campus Valla, rum 3C:817 och online
Kontakt Jan Kellgren
Ingrid Arnesdotter

Collaborative Research Seminar Series: The creation and control of annual report disclosures

Föreläsare: Linus Axén, universitetsadjunkt and Pernilla Broberg, universitetslektor, vid Avdelningen för företagsekonomi (FEK), Institutionen för ekonomisk och industriell utveckling (IEI). Kontakta Andrea Fried, andrea.fried@liu.se alt. Magnus Klofsten, magnus.klofsten@liu.se för mer information om detta seminarium.

Börjar 08 december 2021 kl. 13.15
Slutar 08 december 2021 kl. 15.00
Plats A-huset, Campus Valla, rum 3C:817  och online
Kontakt Pernilla Broberg