Skolverkets kurser i programmering för lärare

Här hittar du information om samtliga kurser som ges på LiU inom Skolverkets satsning på programmering för lärare.

Linköpings Universitet erbjuder totalt fyra utbildningar i programmering i samarbete med Skolverket. Det är två introduktionskurser och två fortsättningskurser. Introduktionskurserna ges både på höstterminen och vårterminen, men fortsättningskurserna ges enbart på vårterminen.

Gå vidare till den utbildning du är intresserad av för att läsa mer och göra din anmälan.

Introduktionskurser (HT och VT) Visa/dölj innehåll

Fortsättningskurser (endast VT) Visa/dölj innehåll

Relaterad information Visa/dölj innehåll

Bakgrund