Uppdragsutbildning inom pedagogik, undervisning och lärande

Här hittar du uppdragsutbildningar som relaterar till pedagogik och lärande. Till exempel kan det handla om utbildningar för breddad behörighet inom Lärarlyftet, pedagogiskt ledarskap för rektorer, didaktik i folkhögskola och religionspedagogik.

Gruppdiskussion om pedagogik och undervisning.Gruppdiskussion om pedagogik och undervisning.Vid LiU bedriver vi omfattande forskning och utbildning inom dessa områden.
Vi skräddarsyr gärna uppdragsutbildning för dig och din organisation!

Ett urval av våra utbildningar Visa/dölj innehåll

Utbildningar som startar VT23

Utbildningar som startar HT22:

Förskola, grundskola och gymnasieskola Visa/dölj innehåll

Pågående och avslutade utbildningar inom förskola, grundskola och gymnasieskola

Vi erbjuder också följande uppdragsutbildningar, som skräddarsydda utbildningar på uppdrag av skolhuvudmän. Välkommen att höra av dig om du vill veta mer.

Från barnskötare till förskollärare

Från barnskötare till förskolelärare – här är en distansutbildning på 210 hp som ger en förskollärarexamen! För dig som idag arbetar som barnskötare och vill gå en flexibel förskollärarutbildning.

Kompetensutveckling för studiehandledare

För dig som idag arbetar som studiehandledare och vill ha fler verktyg för att hjälpa dina elever nå skolämnenas kunskapskrav.

Folkhögskola och övrig vuxenutbildning Visa/dölj innehåll

Pågående och avslutade utbildningar inom folkhögskola och övrig vuxenutbildning

Intresserad av uppdragsutbildning inom pedagogik och lärande? Visa/dölj innehåll

Vill du veta mer om våra uppdragsutbildningar? Eller har du ett behov som vårt nuvarande utbud inte täcker? Kontakta oss på LiU Uppdragsutbildning. Tillsammans ser vi över vilka möjligheter som finns.

Kontakt Visa/dölj innehåll