Synliggöra LiU

Inom våra huvudområden studentrekrytering, event, alumni och varumärke jobbar vi med att marknadsföra LiU i kanaler som webb, social media, tryckt material och personliga möten. Våra målgrupper är både nationella och internationella. 

Min uppgift är att leda verksamheten och här ingår bland annat planering, budgetering, rekrytering, prioritering samt olika uppföljningar. Jag ingår i ledningsgruppen på Kommunikations- och marknadsavdelningen.

Efter att ha jobbat många år inom näringslivet som kommunikationsansvarig, marknadskommunikationsansvarig för Nord- och Sydamerika, Sydafrika och Mellanöstern, projektledare samt event- och varumärkesansvarig känns det roligt att vara tillbaka på LiU där jag också är alumn.

På universitet har jag tidigare jobbat som teamleader för ett internationellt team på Kommunikations- och marknadsavdelningen med uppdrag internationell studentrekrytering, alumni och marknadsföring. Jag ser fram emot att jobba vidare med att synliggöra LiU och bidra till att vi blir än mer konkurrenskraftiga.

Medarbetare på Marknadsenheten
Visa/dölj innehåll

Kommunikations- och marknadsavdelningen
Visa/dölj innehåll