Studenthuset
Visa/dölj innehåll

Studenthuset - Linköpings universitets nya mötesplats

Den övergripande visionen är att Linköpings universitet ska vara "ett universitet med internationell lyskraft - där människor och idéer möts och utvecklas". Ett steg i denna riktning är Studenthuset som står klart och invigs hösten 2019. Ett möjligheternas hus med plats för studier, arbete och nya tankar. En plats för studenter, forskare och lärare att mötas.

Aktiviteter i Studenthuset
Visa/dölj innehåll

Kalendarium

2 september 2019

Utställning: Tjejer & teknik

02 september 2019 kl. 12.00 - 20 december 2019 kl. 16.00 Studenthuset, plan 3, Campus Valla

Enligt Skolinspektionen sjunker flickors intresse för teknik under mellanstadie- och högstadieåldern. LiU-doktoranden Ulrika Sultan forskar kring flickors teknikintresse och ifrågasätter den etablerade bilden att flickor tappar sitt intresse för teknik i tonåren. Utställningen, som med hjälp av texter, bilder och filmer belyser forskning kring flickors teknikintresse, invigs onsdag den 4 september klockan 12.00. Välkommen!

Kontakt

Invigningen av Studenthuset
Visa/dölj innehåll

Nu inviger vi Studenthuset

Vi firar invigningen av Studenthuset med en hel festivalvecka. Veckan inleds med stor invigningsceremoni den 30 augusti och avslutas med Kalas på Campus Valla den 5 september. Programmet är fyllt med inspirerande, informativa och lekfulla aktiviteter.

Alla är välkomna – vi ses där!

Nyheter om Studenthuset

Bidra till Studenthuset
Visa/dölj innehåll