18 februari 2022

Peter Holgersson på Institutionen för naturvetenskap och teknik (ITN) blev 2020 års mottagare av Gyllene moroten.

Foto: Thor Balkhed
Peter Holgersson.
Peter Holgersson, som fick Gyllene moroten i konkurrens med kolleger både från Campus Valla och Campus Norrköping, nominerades av N-sektionen – Sektionen för byggnadsteknik i Norrköping. Han är examinator i matematik vid ITN och får priset "för sitt inspirerande engagemang och pedagogiska skicklighet".

Priset är instiftat för att främja nytänkande och god pedagogik kring LiU:s alla utbildningar vid Tekniska fakulteten. Varje sektion får nominera sin kandidat och sedan väljer en jury bestående av 3-5 personer ut vinnaren.

Photo credit Thor Balkhed
Gyllene moroten i en av dess versioner genom åren.