23 november 2021

Helene Lidestam och Simon Schütte får årets I-plom för sin engagemang och pedagogisk skicklighet i kurserna Ekonomisk analys: ekonomisk teori respektive Affective Engineering.

Fyra människor som fått pris diplom och blomma
Magnus Nielsen och Emma Enocksson Svensson, Helene Lidestam och Simon Schütte

På höstmötet delade Utbildningsutskottet av Sektionen för Industriell Ekonomi ut Iplom till de examinatorer som fått högst betyg i kursutvärderingarna. Det var Utbildningsutskottets ordförande, Johannes Erikson och Utbildningsutskottets vice ordförande, Lucas Gutzen som delade ut Iplom till examinatorer.

Iplom utdelas till:

• Simon Schütte – Affective Engineering
  • Helene Lidestam  – Ekonomisk analys: Ekonomisk teori
  • Mattias Krysander – Elektronik kandidatprojekt (ISY, Datorteknik)
  • Henrik Pedersen – Molekylär miljöpåverkan (IFM, Kemi)
  • Magnus Nielsen & Emma Enocksson Svenson – Objektorienterad programmering i Java (IDA, Programvara och system)

Att dela ut I-plom är en tradition. Den delas ut årligen av Sektionen för Industriell Ekonomi och är ett sätt att belöna examinatorerna för de av studenterna mest uppskattade kurserna.

Relaterat innehåll