Campus Norrköpings bibliotek (CNB)

Campus Norrköpings bibliotek svarar för biblioteksservicen till universitetets utbildningar och forskning vid Campus Norrköping.

CNB är även öppet för allmänheten och är beläget i det gamla industrilandskapet vid Motala ström i Norrköping. Boksamlingen innehåller litteratur inom i huvudsak vård, teknik, pedagogik och samhällsvetenskap men biblioteket tillhandahåller även böcker inom andra ämnen. Det finns till exempel en del skönlitteratur, både för vuxna och för barn och unga. 

Biblioteket är en utmärkt plats att sitta och studera på. Här finns både tysta läsplatser, bord där man kan sitta och arbeta i grupp samt grupprum som kan bokas via LiU:s lokalbokningssystem. Här finns även terassen där man kan sitta utomhus och plugga med utsikt över Strömmen och industrilandskapet.

I biblioteket finns DigiMaker, som är bibliotekets digital lab och makerspace och här finns bland annat utrustning för digitalt berättande, VR och 3D skrivare, som går bra att låna efter att man har fått en introduktion. 

Följ med in på Campus Norrköpings bibliotek

Mer om biblioteket och Campus NorrköpingVisa/dölj innehåll

Övriga campusbibliotekVisa/dölj innehåll

KontaktuppgifterVisa/dölj innehåll

Kontakta Campus Norrköpings bibliotek

E-post: biblioteket@liu.se

Telefon: 011-36 30 60

Besöksadress

Campus Norrköpings bibliotek
Kåkenhus, Bredgatan 33
Campus Norrköping

Postadress

Linköpings universitet
Campus Norrköpings bibliotek
601 74 Norrköping 

PersonalVisa/dölj innehåll

Medarbetare