11 mars 2021

Professor Elin Wihlborg (Linköpings universitet) och professor Timo Aarrevaara (Lapplands universitet) diskuterar sina forskningsrön om sambanden mellan digitalisering och demokrati i Sverige och Finland.

Timo Aarrevaara och Elin Wihlborg
Bland frågor som Wihlborg och Aarrevaara söker svar på kan nämnas: Hur påverkar digitaliseringen och automatiseringen medborgarnas uppfattning av de olika geografiskt definierade nivåerna i våra demokratier? Och hur påverkas våra medborgerliga identiteter och delaktighet i demokratin då vi engagerar oss digitalt och tar del av olika e-tjänster?

Online-evenemang 16 mars klockan 14-15

Välkommen med din anmälan!