25 oktober 2021

Professor Robert Thornberg finns med på Expertscapes lista över experter på mobbning.

Ett ensamt barn tittar ut genom ett fönster.
Expertscape gör rankningar inom områden som främst har med hälsa och sjukdom att göra. I en av sina senaste rankningar finns toppforskare inom fältet mobbning och Robert Thornberg, institutionen för beteendevetenskap och lärande, är en av dem.

Robert Thornberg finns på listan för sin bedrift att under de senaste tio åren ha publicerat 22 vetenskapliga artiklar i ansedda tidskrifter. Rankningen baseras på 5812 vetenskapliga artiklar om mobbning som publicerats i den internationella medicinska databasen PubMed sedan 2011.

Hela listan finns här

Artiklar om Roberts forskning