Digital kommunikation om forskning, utbildning och samverkan

Digitala kanaler och sociala medier är de största ingångarna till upplevelsen av Linköpings universitet. Därför vill vi attrahera, inspirera och engagera med väl utformad och paketerad information i våra sociala medier - varje dag.

Som kommunikatör på Innehållsproduktionsenheten, Kommunikations- och marknadsavdelningen (KOM), arbetar jag med LiU:s alla sociala medie-kanaler, innehållsproduktion, strategi och analys. Syftet är att kommunicera och informera om forskning, utbildning och all samverkan som LiU är del av.

Ingår i Kriskommunikationsgruppen.

Tidigare har jag även haft kommunikationsuppdrag för Institutionen för kultur och samhälle (IKOS) och forskningsprogrammet WASP - Wallenberg AI, Autonomous Systems and Software Program.

Om mig

Utbildad journalist och har arbetat som reporter, nyhetspresentatör och webbredaktör på arbetsplatser som Sveriges Radio Ekot, SVT och Mittmedia, samt som kommunikatör på myndigheter och bland annat Vasamuseet.

Min drivkraft är att öka kunskapen - hos de som är eller kommer bli associerade med universitetet, såväl som hos allmänheten. 

Medlem i Sveriges Kommunikatörer.

OrganisationVisa/dölj innehåll

NyheterVisa/dölj innehåll