13 juni 2023

Vi hoppas vi träffas på vår konferensserie Hållbar teknikundervisning. Nu har vi öppnat anmälan för alla orter och programmen är klara.

Lärare tittar in i kamera visar upp uppfinning.
Idéutställare under konferens Katarina Rehder
Du som har intresse för teknikämnet välkomnas till en endagskonferens, fylld med inspiration och möjligheter att diskutera teknikundervisning tillsammans med kollegor. CETIS och de fyra lärosäten vi samarbetar med erbjuder valbara föreläsningar, workshops, seminarier och utställningar. Konferenserna vänder sig främst till grundskolan, men kommer innehålla flera programpunkter för Teknikprogrammet. Konferensen inleds med ett gemensamt pass och därefter erbjuds parallella aktiviteter. Du väljer vilka aktiviteter du vill gå på vid registreringen på konferensdagen.

Du hittar programmen för de olika datumen och anmälningslänk på vår sida Kompetensutveckling.

Har du ett teknikprojekt eller kanske pågående forskning du vill berätta om? Här ges möjlighet att medverka med en idé- eller posterutställning.

CETIS Kompetensutveckling

Konferenserna pågår under en heldag och på följande orter:

Umeå universitet, Umeå, 3 oktober
Jönköping University, Jönköping, 5 oktober