20 juni 2019

I dagarna samlades forskare från Linköpings universitet, Region Östergötland och industrin för ett första fettleversymposium, med målet att starta ett nytt nätverk.

Nätverket ska samla alla intresserade forskare som sysslar med forskning om fettlever eller närliggande områden såsom diabetes, hjärt-kärlsjukdomar eller fetma. Till det första symposiet som hölls i Linköping i juni kom forskare från bl.a. LiU, Region Östergötland, AstraZeneca och Amra Medical.

Fettlever-symposium

Starten av ett nytt nätverk för fettleverforskning i Linköping.

Relaterat innehåll