08 april 2022

Inom ramen för projektet ScaleUp4Sustainability har plattformen Sustainable Venturing Challenges utvecklats med syfte att främja utmaningsdrivet lärande som bidrar till innovativa, gränsöverskridande och hållbara affärslösningar.

Plattformen riktar sig till universitetslärare som vill förnya sina program, studenter som letar efter verkliga fallstudier, och företag som vill hitta relevanta lösningar för sina verksamheter.

Plattformen öppnar upp möjligheter till samarbete. Den presenterar också relevant information för att komma i gång med och att skapa en utmaning. Plattformen är en växande databas med mycket nyttig information som är öppen för alla att använda.

Du hittar plattformen här.

ScaleUp4Sustainability

I projektet ScaleUp4Sustainability (S4S) omsätts studenternas kunskaper i praktiken. Avdelning för Industriell miljöteknik och avdelning för Projekt, innovation och entreprenörskap på Linköpings universitet har tillsammans med universitet i Tyskland och Nederländerna utvecklat nya och befintliga undervisningsmoduler i nära samarbete med ledande företag. S4S-projektet levererar nya koncept för att integrera ekonomiskt och miljömässigt tänkande i företag och i utbildning. Detta för att främja utvecklingen av innovativa affärsmodeller inom grönt företagande.

Här hittar du mer information om projektet ScaleUp4Sustainability.

Relaterat innehåll