Visa/dölj innehåll

Vi söker dig som inte tänker se på när världen förändras! Våra utbildningar ger dig kunskaperna du behöver för att göra skillnad. Ansök senast 15 oktober!

Hitta din utbildning här!

Visa fler filter

Visa/dölj innehåll

Viktiga datum för anmälan och antagning

16 september - Anmälan till program och kurser våren 2020 öppnar

15 oktober - Sista dag för anmälan till program och kurser våren 2020

Plugga redan i höst? Det kan finnas platser för sen anmälan!

Redo för nästa steg? Välkommen till LiU!
Visa/dölj innehåll

Varför välja LiU?
Visa/dölj innehåll

Nybörjarna stannar


Åtta av tio är efter två år kvar på den utbildning som de påbörjade. Det är siffror som sticker ut. Här stannar nybörjarna!

Omtalade utbildningar


Med en examen från LiU är du attraktiv på arbetsmarknaden. Hela 86 % av våra studenter har jobb 1,5 år efter examen!

Bästa studentlivet


Linköping och Norrköping har tillsammans fått utmärkelsen Årets studentstad tre gånger. Vi värnar om studenterna och studentlivet!

Vi ger dig verktygen
Visa/dölj innehåll

Kunskap är inte nog. Här får du förmågorna du behöver för att förverkliga dina drömmar och ta dig dit du vill.

Att våga tänka om är avgörande för både din och planetens framtid!

Vi vet att nyfikenhet och mod att förändra traditioner leder till nya framsteg. Därför har vi bestämt oss för att ständigt utveckla våra utbildningar, vår forskning och vår samverkan med omvärlden.

Du som väljer att studera vid Linköpings universitet får därmed en utbildning som bygger på den senaste forskningen, är relevant i vår samtid och gör dig attraktiv på arbetsmarknaden. 

Välkommen att tänka om tillsammans med oss!

Aktuellt
Visa/dölj innehåll

22 oktober 2019

Webbinarium - Biomedical Engineering, master

kl. 14.00 – 15.00

Är du nyfiken på hur det är att studera Master i Biomedical Engineering vid LiU? Då kan du delta i vårt webbinarium för att få mer information. Registrera dig via länken för att få information om hur du kommer åt webbinariet. Webbinariet hålls på engelska.

Kontakt

23 oktober 2019

Webbinarium - Design, master

kl. 11.00 – 12.00

Är du nyfiken på hur det är att studera Master i Design vid LiU? Då kan du delta i vårt webbinarium för att få mer information. Registrera dig via länken för att få information om hur du kommer åt webbinariet. Webbinariet hålls på engelska.

Kontakt

29 oktober 2019

Webbinarium - International and European Relations, master

kl. 11.00 – 12.00

Är du nyfiken på hur det är att studera Master i International and European Relations vid LiU? Då kan du delta i vårt webbinarium för att få mer information. Registrera dig via länken för att få information om hur du kommer åt webbinariet. Webbinariet hålls på engelska.

Kontakt

6 november 2019

Webbinarium - Ecology and the Environment, master

kl. 11.00 – 12.00

Är du nyfiken på hur det är att studera Master i Ecology and the Environment vid LiU? Då kan du delta i vårt webbinarium för att få mer information. Registrera dig via länken för att få information om hur du kommer åt webbinariet. Webbinariet hålls på engelska.

Kontakt

12 november 2019

Webbinarium - Ethnic and Migrations Studies, Master

kl. 10.00 – 11.00

Är du nyfiken på hur det är att studera Master i Ethnic and Migration Studies vid LiU? Då kan du delta i vårt webbinarium för att få mer information. Registrera dig via länken för att få information om hur du kommer åt webbinariet. Webbinariet hålls på engelska.

Kontakt

Webbinarium - Material Science and Nanotechnology, master

kl. 14.00 – 15.00

Är du nyfiken på hur det är att studera Master i Material Science and Nanotechnology vid LiU? Då kan du delta i vårt webbinarium för att få mer information. Registrera dig via länken för att få information om hur du kommer åt webbinariet. Webbinariet hålls på engelska.

Kontakt

19 november 2019

Webbinarium - Intelligent Transport Systems and Logistics, master 

kl. 11.00 – 12.00

Är du nyfiken på hur det är att studera Master i Intelligent Transport Systems and Logistics vid LiU? Då kan du delta i vårt webbinarium för att få mer information. Registrera dig via länken för att få information om hur du kommer åt webbinariet. Webbinariet hålls på engelska.

Kontakt

20 november 2019

Webbinarium - Experimental and Industrial Biomedicine, Kandidat

kl. 17.00 – 18.00

Är du nyfiken på hur det är att studera kandidatprogrammet Experimental and Industrial Biomedicine vid LiU? Då kan du delta i vårt webbinarium för att få mer information. Registrera dig via länken för att få information om hur du kommer åt webbinariet. Webbinariet hålls på engelska.

Kontakt

21 november 2019

Studiemässan Kunskap & Framtid i Göteborg 

21 november 2019 kl. 10.00 - 23 november 2019 kl. 16.00 Svenska Mässan, Göteborg

På Kunskap och Framtid kan du lyssna på föreläsning med Fredrik Löfgren om robotar, och i vår monter svarar studenter på frågor om våra utbildningar och studentlivet.

26 november 2019

Webbinarium - Science for Sustainable Development, master

kl. 11.00 – 12.00

Är du nyfiken på hur det är att studera Master i Science for Sustainable Development vid LiU? Då kan du delta i vårt webbinarium för att få mer information. Registrera dig via länken för att få information om hur du kommer åt webbinariet. Webbinariet hålls på engelska.

Kontakt

27 november 2019

28 november 2019

Webbinarium - Experimental and Medical Bioscience, master 

kl. 17.30 – 18.30

Är du nyfiken på hur det är att studera Master i Experimental and Medical Biosciences vid LiU? Då kan du delta i vårt webbinarium för att få mer information. Registrera dig via länken för att få information om hur du kommer åt webbinariet. Webbinariet hålls på engelska.

Kontakt

29 november 2019

5 december 2019

Saco Studentmässa i Malmö

kl. 09.00 – 16.00 Malmömässan

Besök LiU på Sacomässan i Malmö! Träffa våra studenter som svarar på dina frågor i montern, eller lyssna på miniseminarier från våra olika utbildningar.

Vi hjälper dig
Visa/dölj innehåll

Våra fyra campus

Vadå campus?

Ett campus är ett område där hela eller delar av universitetets verksamhet finns samlad på en och samma plats. Oavsett vilket campus du befinner dig på är du mitt i händelsernas centrum och tar dig enkelt mellan föreläsningssalar, bibliotek, restauranger, studieplatser och allt annat du behöver. Det är alltid nära till hjälp med stora och små frågor som rör dina studier.

Studenter i Studenthuset under invigningsveckan

Tre orter - fyra campus

Linköpings universitet har fyra campusområden på tre orter: Linköping, Norrköping och Lidingö, strax utanför centrala Stockholm. 

Aktuellt inom utbildning
Visa/dölj innehåll