Hoppa till textinnehållet - Hoppa till aktuell information och nytt på webbplatsen -  - 
CETIS - Centrum för tekniken i skolan - 
Startsida -   Anpassa - gör egna inställningarAnpassa -   Kontaktinformation - kortkommando Alt + 7Kontakt -   Översikt, webbkarta - kortkommando Alt + 3Webbkarta   - English - information about CETIS.English -   Sök på CETIS webbplats - kortkommando Alt + 4Sök  - 

CETIS nyhetsbrev

Ge tips till nyhetsbrevet!


Teknikundervisning i skolan
CETIS nyhetsbrev - Teknikundervisning i skolan nr 2-3, september 2020

I höstens första, välfyllda nummer av Teknikundervisning i skolan kan du läsa om AI-forskaren professor Olle Häggströms tankar, läsa om vårt kommande material Stad i förändring. Det finns flera sidor som berör teknikprogrammet, bl.a. hur Skolverket ser på teknikprogrammet och hur en lärare upplevde distansundervisningen under våren. I ledaren skriver Claes Klasander om några positiva nyheter. Det finns mycket annat spännande och boktips som vanligt. Trevlig läsning!


200 timmar Teknik logga

200 timmar Teknik - ett inspirationsmaterial
CETIS vill inspirera dig som undervisar i Teknik och hur du kan använda de 200 timmarna. Inspirationsmaterialet har utgångspunkt i de fem förmågorna och kopplar till det centrala innehållet. Du hittar en tydlig progression i materialet och tanken är att du ska få syn på helheten i undervisningen.

CETIS - Nationellt resurscentrum för teknikundervisning i skolan

CETIS tackar alla som deltog i vår första digitala konferens. På bilden ser vi Susanne och Claes.

Den 13 oktober genomförde vi på CETIS vår första digitala konferens för gymnasiets teknikprogram. Ett stort tack till alla deltagare, medverkande och utställare. Ni gjorde ett fantastiskt jobb och bidrog till att dagen blev så innehållsrik och inspirerande.


Senaste nytt inom området
teknik och teknikundervisningFölj CETIS på Instagram.  - Följ CETIS på Facebook - 
CETIS finns på Instagram och Facebook. Följ oss gärna!

 

 

 

 

 -