Utbildning vid Filosofiska fakulteten

Vid Filosofiska fakulteten finns program och kurser inom humaniora, samhällsvetenskap, beteendevetenskap, affärsjuridik, ekonomi, datavetenskap och tematisk naturvetenskap.

Vi har kandidat- och yrkesprogram, masterprogram och ca 250 fristående kurser inom ett 40-tal ämnesområden.

Ut i världen via Filosofiska fakulteten

Varje år väljer cirka 300 studenter vid Filosofiska fakulteten att studera en eller två terminer vid ett av våra partneruniversitet.

Utbytesstudier ger chansen till nya akademiska utmaningar, personlig utveckling och erfarenhet av nya kulturer.

Det kan också skapa kontakter för det kommande yrkeslivet och ge möjligheter att läsa kurser som inte finns vid LiU och på så sätt bredda eller ge en originell spets på utbildningen.

LiU Global - ut i världen via Filosofiska fakulteten

Kandidatprogram