AktuelltVisa/dölj innehåll

Vi genomför en rad olika typer av aktiviteter och arrangemang. För vår externa publik anordnar vi allt från enstaka föreläsningar, utställningar och samverkansworkshops till vetenskapliga salonger och internationella konferenser. Internt arbetar anordnar vi varje månad arbetsseminarier, men även återkommande workshops, exempelvis för forskningsansökningar.

Här presenterar vi löpande nyheter och information om kommande och tidigare aktiviteter och arrangemang under året och nyheter om vår verksamhet och den forskning som våra kollegor bedriver. Du kan också följa oss i sociala medier.
 

Kommande arrangemangVisa/dölj innehåll

Konferens: Futures ahead - Translations and collaborations between medicine, social science and the humanities 

Konferensen välkomnar forskare inom områdena medicin, samhällsvetenskap och humaniora strävar efter att utveckla potentialen för samarbete, gemensamma mål och möjliga utmaningar. Vi välkomnar också andra; intressenter som patienter, hälso- och sjukvårdspersonal och beslutsfattare.

Börjar 15 juni 2022 kl. 09.00
Slutar 17 juni 2022 kl. 17.00
Plats Linköping
Kontakt Lisa Guntram
013-28 58 23

Tidigare aktiviteter och arrangemang Visa/dölj innehåll

Sociala medier och podcastVisa/dölj innehåll

Temapodden
En pod om tvärvetenskaplig forskning

Kropp och kroppslighet

Vi gästar Temapodden och pratar om CMHB och vår forskning.

Till podden

NyheterVisa/dölj innehåll

Årsrapporten 2020/2021 ute nu!

 

 

 

A Cultural Biography of the Prostate

Ericka Johnson, professor vid tema Genus, Institutionen för Tema, diskuterar vad vi tänker att prostata är och vad vi använder prostatan till för att tänka på, i historiska, kulturella, sociala och medicinska sammanhang. Presentation på engelska vid Royal College of Physicians of Edinburgh.