Kommunikations- och transportsystem Visa/dölj innehåll

Vår forskning och utbildning är organiserad inom enheterna Trafiksystem, Järnväg och kollektivtrafik, Kvantitativ logistik, Bygglogistik, Mobil telekommunikation och Byggteknik. Inom enheterna finns ett eller flera forskningsområden. Forskningen är organiserad inom nio huvudområden och vi har huvudansvaret för sex utbildningsprogram.

Vi är en av Europas största universitetsmiljöer inom transportområdet med omkring 70 forskare, lärare och doktorander. Verksamheten drivs i nära samarbete med näringsliv, myndigheter och forskningsinstitut.

Vi söker Universitetsadjunkt i Byggteknik med digitala verktyg

Vi står i slutfasen av att modernisera innehållet i vårt byggingenjörsprogram för att möta den digitala utvecklingen i branschen där vi rör oss med begrepp som förstärkt verklighet, drönarteknik, Virtual Design and Construction, hållbart byggande m.m. Till hösten 2022 startar vi vårt masterprogram Digitaliserat byggande som visat sig locka riktigt många sökande. Nu söker vi en Universitetsadjunkt i Byggteknik med inriktning mot projektering och produktion med hjälp av digitala verktyg.

Läs mer om tjänsten och ansök här, deadline för ansökan är 22 augusti 2022

Nyheter Visa/dölj innehåll

Nominerad till pedagogikpris

Foto Thor Balkhed

Krisjanis Steins vid KTS har nominerats till LinTeks pedagogiska pris – Gyllene Moroten. Syftet är att främja nytänkande och god pedagogik kring utbildningarna vid LiTH. Gyllene Moroten delas varje år ut till lärare som har visat ett enastående engagemang och bedriver en medryckande, rättvis, könsmedveten och relevant undervisning.

 

Gyllene moroten - LinTeks pedagogiska pris

Relaterat innehåll Visa/dölj innehåll