Kommunikations- och transportsystemVisa/dölj innehåll

Vår forskning och utbildning är organiserad inom enheterna Trafiksystem, Järnväg och kollektivtrafik, Kvantitativ logistik, Bygglogistik, Mobil telekommunikation och Byggteknik. Inom enheterna finns ett eller flera forskningsområden. Forskningen är organiserad inom nio huvudområden och vi har huvudansvaret för sex utbildningsprogram.

Vi är en av Europas största universitetsmiljöer inom transportområdet med omkring 70 forskare, lärare och doktorander. Verksamheten drivs i nära samarbete med näringsliv, myndigheter och forskningsinstitut.

KalenderVisa/dölj innehåll

18 februari 2022

Disputation inom Infrainformatik: Niki Matinrad

kl. 13.15 – 17.00 Online via Zoom

Niki Matinrad, vid Institutionen för teknik och naturvetenskap, försvarar sin avhandling med titeln "Models for Dispatch of Volunteers in Daily Emergency Response".  Disputationen är öppen för allmänheten och hålls på engelska. Opponent är Professor Karen Aardal, Delft Institute of Applied Mathematics, Delft, Nederländerna. Handledare är Tobias Andersson Granberg Kontakta Viveka Nilson viveka.nilson@liu.se för deltagande fysiskt i lokalen K3, Kåkenhus, LiU, Norrköping

Kontakt

NyheterVisa/dölj innehåll

Nominerad till pedagogikpris

Foto Thor Balkhed

Krisjanis Steins vid KTS har nominerats till LinTeks pedagogiska pris – Gyllene Moroten. Syftet är att främja nytänkande och god pedagogik kring utbildningarna vid LiTH. Gyllene Moroten delas varje år ut till lärare som har visat ett enastående engagemang och bedriver en medryckande, rättvis, könsmedveten och relevant undervisning.

 

Gyllene moroten - LinTeks pedagogiska pris

Relaterat innehållVisa/dölj innehåll