Kommunikations- och transportsystemVisa/dölj innehåll

Vi på Kommunikations- och transportsystem bidrar till samhällsutvecklingen genom forskning och utbildning med fokus på trafiksystem, logistik, mobil telekommunikation och byggteknik. Forskningen är organiserad inom nio huvudområden och vi har huvudansvaret för fem utbildningsprogram.

Vi är en av Europas största universitetsmiljöer inom transportområdet med omkring 70 forskare, lärare och doktorander. Verksamheten drivs i nära samarbete med näringsliv, myndigheter och forskningsinstitut.

KalenderVisa/dölj innehåll

8 december 2020

Brains & Bricks Workshop: NU TAR VI TEMPEN PÅ BYGGENA!

kl. 10.15 – 11.45 Kostnadsfritt deltagande online - länk skickas till de som anmäler sig

Kan man ta ”tempen” på ett bygge och se om det mår bra eller dåligt? Om det mår dåligt – hur vet man vilken ”medicin” man skall ordinera för att få bygget att må bättre? Hur kan man mäta eventuella förbättringar så att man vet att ”medicinen” fungerar? Detta är några frågeställningar som verktyget Rapid Site Assessment (RSA) ger svar på.

Kontakt

NyheterVisa/dölj innehåll

Nominerad till pedagogikpris

Foto Thor Balkhed

Krisjanis Steins vid KTS har nominerats till LinTeks pedagogiska pris – Gyllene Moroten. Syftet är att främja nytänkande och god pedagogik kring utbildningarna vid LiTH. Gyllene Moroten delas varje år ut till lärare som har visat ett enastående engagemang och bedriver en medryckande, rättvis, könsmedveten och relevant undervisning.

 

Gyllene moroten - LinTeks pedagogiska pris

Relaterat innehållVisa/dölj innehåll