27 september 2018

På onsdagen fick Östergötland kungligt besök när Carl XVI Gustaf besökte Vallastaden i Linköping och sedan Visualiseringscenter C och integrationsprojektet Portalen i Norrköping.

Video

På Visualiseringscenter C visades planeringen av Norrköpings nya stadsdel Inre hamnen upp. Kungen var också med vid ett möte i Norrköpings beslutsarena om hur boendemiljöer för alla grupper i samhället kan skapas, där Linköpings universitet, Länsstyrelsen Östergötland, Norrköpings kommun, bostadsföretag och Hyresgästföreningen deltog.