19 maj 2020

Uppdrag Psykisk Hälsa samlar information som både vuxna och unga kan ha nytta av. Barn och ungdomar behöver en trygg grund i hemmet. Men de har också ofta frågor och funderingar som de vill dela med andra.

Uppdrag psykisk hälsa -- logotyp.

Uppdrag Psykisk Hälsa är resultatet av en överenskommelse mellan regeringen och Sveriges Kommuner och Regioner (SKR). Webbsidan ger tips och stöd till både unga och vuxna. Med anledning av spridningen av det nya coronaviruset har Uppdrag Psykisk Hälsa satsat på särskild information om hur man som barn, ungdom eller vuxen kan agera.
Här är en länk till Uppdrag Psykisk Hälsa.

Relaterat innehåll