25 mars 2020

På grund av coronavirusets spridning måste vi anpassa vår verksamhet. Barnafrid flyttar därför flera planerade konferenser och träffar till hösten, eller ställer om dem till online.

Barnafridskonferensen 2020 på bilden syns Barnafrids utredare Poa Samuelberg vänd mot kameran.
Bild från Barnafridskonferensen 2020. Ulrik Svedin - LiU

Vi hade sett fram emot en fullspäckad vår med konferenser och nätverksträffar där vi skulle få träffa alla er som vill fylla på med kunskap och träffa andra yrkesverksamma kollegor. Men på grund av coronavirusets spridning måste vi anpassa vår verksamhet efter rådande situation.

Det betyder att vi flyttar flera av vårens träffar till hösten. En del seminarier kan även gå online. Vi återkommer med information om detta.

Barnafrids medarbetare jobbar på som vanligt. Och du når oss lättast på barnafrid@liu.se.
Information om konferenser och träffar under våren:

  • Hederskonferensen – En fråga om heder — flyttas till 12—13 oktober.
  • Nätverksdag Elevhälsan 1 april flyttas till 2 september. (anmälan senast 20 augusti.
  • Nätverksdag Barnahus 27 maj. Datum kvarstår. I annat fall meddelas en digital lösning senast den 27 april. Information om programmet kommer inom kort.

Mer information

  • Följ gärna Barnafrid på Twitter och Facebook (obs, externa länkar). 

Kontakt

Relaterat innehåll

Senaste nytt från LiU

Flaggor vajar utanför Studenthuset.

LiU:s nya universitetsdirektör – en erfaren och driven chef

Anna Thörn blir ny universitetsdirektör vid LiU. Hon jobbar för närvarande som regiondirektör i Region Dalarna och har tidigare haft flera chefsbefattningar i Östergötland, bland annat som kommundirektör i både Norrköping och Söderköping.

Studentsångare tågar på Valborg

Valborgstradition fyller 50 år

På valborgsmässoafton blir det som traditionen bjuder, vårsånger, vårtal och mösspåtagning med manskören Linköpings Studentsångare på Borggården utanför Linköpings slott. I år firar traditionen 50-årsjubileum.

En man som håller händerna runt en illustration av ett hjärta.

Pristagaren: ” Jag vill lära mig så mycket som möjligt om hur kroppen fungerar”

Tino Ebbers är 2024 års mottagare av Onkel Adams pris för framstående forskning vid Medicinska fakulteten. Hans forskning befinner sig i gränslandet mellan medicin och teknik och fokuserar på sjukdomar i hjärtat och blodkärlen.