Medie- och informationsteknik (MIT) Visa/dölj innehåll

Inom Medie- och Informationsteknik (MIT) bedriver vi forskning i framkant och undervisar på såväl grundutbildnings- som forskarutbildningsnivå.

På de här sidorna får du veta mer om vår forskning och utbildning, och hur du kan komma i kontakt med oss om du vill samarbeta. Vår forskning är såväl grundläggande som tillämpad, och vi ingår i ett antal stora forskningssamarbeten. Forskningsprojekt på avdelningen har resulterat i flera framgångsrika produkter som nu finns på marknaden. Avdelningen för Medie- och informationsteknik är även värd för forskningen inom Visualiseringscenter C, där både teknisk och didaktisk forskning och utveckling är viktiga inslag. Medie- och informationsteknik leds av professor Anders Ynnerman och tillhör Institutionen för teknik och naturvetenskap. 

På gång vid Medie- och informationsteknik Visa/dölj innehåll

Vi söker doktorand: inriktning maskininlärning för bildgenerering

Vi söker nu en till två doktorander inom maskininlärning med inriktning mot generativ djupinlärning. Tjänsterna är en del i Wallenberg AI, Autonomous Systems and Software Program (WASP), och du kommer att tillhöra WASPs forskarskola och kunna dra nytta av programmets gedigna nätverk av doktorander och seniora forskare.

Läs mer och sök tjänsten senast 15 augusti 2022

Vi söker postdoktor med inriktning mot generativ djupinlärning

Tjänsten är en del av forskningsprogrammet WASP och ligger i gränslandet mellan maskininlärning, djupinlärning, datorgrafik och datorseende. Målet är att skapa syntetiskt bildmaterial med kombinationer av datorgrafik och generativ djupinlärning.

Läs mer och sök tjänsten senast 31 augusti 2022

Nyheter Visa/dölj innehåll

Forskningsledare Visa/dölj innehåll

Relaterat innehåll Visa/dölj innehåll