Medie- och informationsteknik (MIT)Visa/dölj innehåll

Inom Medie- och Informationsteknik (MIT) bedriver vi forskning i framkant och undervisar på såväl grundutbildnings- som forskarutbildningsnivå.

På de här sidorna får du veta mer om vår forskning och utbildning, och hur du kan komma i kontakt med oss om du vill samarbeta. Vår forskning är såväl grundläggande som tillämpad, och vi ingår i ett antal stora forskningssamarbeten. Forskningsprojekt på avdelningen har resulterat i flera framgångsrika produkter som nu finns på marknaden. Avdelningen för Medie- och informationsteknik är även värd för forskningen inom Visualiseringscenter C, där både teknisk och didaktisk forskning och utveckling är viktiga inslag. Medie- och informationsteknik leds av professor Anders Ynnerman och tillhör Institutionen för teknik och naturvetenskap. 

På gång vid Medie- och informationsteknikVisa/dölj innehåll

IEEE VIS 2021 Sweden SatelliteLogotype för IEEEVIS 2021

Den 24-29 oktober håller forskare vid Medie- och informationsteknik i ett satellitevenemang i Norrköping för konferensen IEEE VIS 2021. Ni är varmt välkomna! Vi bevakar läget kring covid-19 i Sverige och Europa. Om du är intresserad av att delta finns mer information på:

SweVis 2021 Satellite

NyheterVisa/dölj innehåll

ForskningsledareVisa/dölj innehåll

Relaterat innehållVisa/dölj innehåll