Medie- och informationsteknik (MIT)
Visa/dölj innehåll

Inom Medie- och Informationsteknik (MIT) bedriver vi forskning i framkant och undervisar på såväl grundutbildnings- som forskarutbildningsnivå.

På de här sidorna får du veta mer om vår forskning och utbildning, och hur du kan komma i kontakt med oss om du vill samarbeta. Vår forskning är såväl grundläggande som tillämpad, och vi ingår i ett antal stora forskningssamarbeten. Forskningsprojekt på avdelningen har resulterat i flera framgångsrika produkter som nu finns på marknaden. Avdelningen för Medie- och informationsteknik är även värd för forskningen inom Visualiseringscenter C, där både teknisk och didaktisk forskning och utveckling är viktiga inslag. Medie- och informationsteknik leds av professor Anders Ynnerman och tillhör Institutionen för teknik och naturvetenskap. 

På gång vid Medie- och informationsteknik
Visa/dölj innehåll

25 maj 2020

Konferens - Eurographics och Eurovis 2020 i Norrköping

25 maj 2020 kl. 00.00 - 29 maj 2020 kl. 23.30 Se information på hemsidan

Konferensen vänder sig till forskare inom datorgrafik och visualisering, och arrangeras av Medie- och informationsteknik. Detta år samordnas de två konferenserna Eurographics och Eurovis för första gången. På grund av COVID-19 kommer konferensen ske i ett virtuellt forum med plattform för videokonferenser istället för fysiskt. Se hemsidan för mer information.

Kontakt

Eurographics & Eurovis 2020

Logo for Eurographics and Eurovis 2020 conference In Norrköping.

Medie- och informationsteknik är med och organiserar den största visualiseringskonferensen under 2020. Detta år samordnas de två konferenserna Eurographics och Eurovis till en. På grund av COVID-19 kommer konferensen att ske i ett virtuellt forum med en plattform för videokonferenser istället för fysiskt. För mer information, se hemsidan: 

Eurographics & Eurovis 2020

Wisdome

Foto Thor Balkhed

Inom Wisdome samverkar Sveriges fem ledande science center och flera universitet och forskningsmiljöer kring forskning, teknik, tillämpning och didaktik för nya sätt att lära och engagera. Tekniker och metoder som ger helt nya möjligheter att utveckla lärande och problemlösning. För mer information, se hemsidan:

Wisdome project

 

Nyheter
Visa/dölj innehåll

Forskningsledare
Visa/dölj innehåll

Relaterat innehåll
Visa/dölj innehåll