Medie- och informationsteknik (MIT)Visa/dölj innehåll

Inom Medie- och Informationsteknik (MIT) bedriver vi forskning i framkant och undervisar på såväl grundutbildnings- som forskarutbildningsnivå.

På de här sidorna får du veta mer om vår forskning och utbildning, och hur du kan komma i kontakt med oss om du vill samarbeta. Vår forskning är såväl grundläggande som tillämpad, och vi ingår i ett antal stora forskningssamarbeten. Forskningsprojekt på avdelningen har resulterat i flera framgångsrika produkter som nu finns på marknaden. Avdelningen för Medie- och informationsteknik är även värd för forskningen inom Visualiseringscenter C, där både teknisk och didaktisk forskning och utveckling är viktiga inslag. Medie- och informationsteknik leds av professor Anders Ynnerman och tillhör Institutionen för teknik och naturvetenskap. 

På gång vid Medie- och informationsteknikVisa/dölj innehåll

Eurographics & Eurovis 2020

Logo for Eurographics and Eurovis 2020 conference In Norrköping.

Medie- och informationsteknik var med och organiserade den största visualiseringskonferensen under 2020. Detta år samordnades de två konferenserna Eurographics och Eurovis till en. På grund av COVID-19 skedde konferensen i ett virtuellt forum med en plattform för videokonferenser istället för fysiskt. För mer information, se hemsidan: 

Eurographics & Eurovis 2020

NyheterVisa/dölj innehåll

ForskningsledareVisa/dölj innehåll

Relaterat innehållVisa/dölj innehåll