23 mars 2020

Som vuxen är det viktigt att du är tillgänglig. Barn kan behöva extra uppmärksamhet och ha behov av att prata om sin oro och sina funderingar om allt som händer kring coronavirusets spridning.

bild från presentation om att tala barn om coronaviruset

Ja, det är ett av många tips som kommer i den här sammanställningen.
Här intill ser du hela sammanställningen med åtta olika punkter i en videopresentation.
Och här kan du ladda ner ett pdf-dokument med samma information.
Tipsen är även anpassade för kommunikation med barn i olika åldrar.

Att prata om coronaviruset med barn

Att prata med barn om coronaviruset

Barn kan behöva extra uppmärksamhet och ha behov av att prata om sin oro över det som händer kring coronavirusets spridning.