CKS nyhetsbrev håller dig uppdaterad på vad som är på gång och ger dig det senaste om aktuell forskning, evenemang och nyheter från CKS.

CKS nyhetsbrev skickas digitalt ungefär fem gånger per år.

Genom nyhetsbrevet får du som läsare ta del av aktuella nyheter, information och forskning från CKS. Du serveras ett smörgåsbord av det mesta som händer på CKS där du själv kan välja vad du vill fördjupa dig i och veta mer om.

Vill du prenumerera?

Klicka här för att prenumerera på CKS nyhetsbrev

Läs mer om LiU:s behandling av personuppgifter.

Läs nyhetsbrev från CKS

April 2024

Läs om en ny CKS-rapport om skillnader i befolkningsutvecklingen, om CKS-doktoranden som nått en milstolpe och om podden "Demokratiresan" där en CKS-forskare hörs i det senaste avsnittet.

Läs hela nyhetsbrevet här

Nyhetsbrev 2024

Mars 2024

Nyheter från CKS

Porträttbild på en kvinna utomhus med en tegelbyggnad i bakgrunden

CKS-forskare huvudtalare på EDAY 2024

Den 29 maj går EDAY 2024 av stapeln, en återkommande mötesplats för lokala, regionala och nationella aktörer inom energi- och miljöområdet. En av huvudtalarna är Brita Hermelin, professor i kulturgeografi på Centrum för kommunstrategiska studier, CKS

Flygfoto över England och Frankrike

Ny studie kartlägger skillnader i befolkningsutveckling inom länen

Det är stora skillnader i befolkningstillväxt inom och mellan Sveriges län. Det visar en ny studie från Centrum för kommunstrategiska studier, CKS.

katarina_sandberg

Första publiceringen en viktig milstolpe i doktorandutbildningen

Katarina Sandberg, doktorand i statsvetenskap, har nått en milstolpe i sina doktorandstudier. Häromveckan fick hon sin första artikel publicerad i en vetenskaplig tidskrift.

Centrum för kommunstrategiska studier