CKS nyhetsbrev

CKS nyhetsbrev håller dig uppdaterad på vad som är på gång och ger dig det senaste om aktuell forskning, evenemang och nyheter från CKS.

CKS nyhetsbrev skickas digitalt ungefär sex gånger per år. 

Genom nyhetsbrevet får du som läsare ta del av aktuella nyheter, information och forskning från CKS. Du serveras ett smörgåsbord av det mesta som händer på CKS där du själv kan välja vad du vill fördjupa dig i och veta mer om.

Vill du prenumerera? 

Klicka här för att prenumerera på CKS nyhetsbrev

Läs mer om LiU:s behandling av personuppgifter. 

Senaste numrenVisa/dölj innehåll

Nr 3, maj 2021

I vårens sista nyhetsbrev kan du läsa om den senaste CKS-rapporten "Näringslivsutveckling i gles- och landsbygd: en kartläggning av problemskrivningar och åtgärder i lokalt näringslivsarbete", om året som gick på CKS och du får tips om nästa års roligaste evenemang på CKS!

Läs hela nyhetsbrevet


Nr 2, maj 2021

Läs mer om hur kommunernas planeringsarbete för Ostlänken har försvåras kraftigt av mycket osäkra förutsättningar, om höstens seminarieserie och om årets uppsatstävling.

Läs hela nyhetsbrevet

Tåg på en bro över Umeälven
www.scandinav.se/Jonas Gunnarsso

Nr 1, mars 2021

Hur ser det ut när den kommunala och den regionala nivån möts för att diskutera strategiska frågor? Är idrotten lösningen? Och vem är ny och vem har försvunnit ur CKS styrelse? Hitta svaren i årets första nyhetsbrev!

Läs hela nyhetsbrevet

Kontakt Visa/dölj innehåll

Nyheter från CKSVisa/dölj innehåll

Centrum för kommunstrategiska studierVisa/dölj innehåll